Šta je novo?

P2 965, GTX260 SLI

ovaj hyperx nece preko 920-30 nikako,probao sam upravo sve moguce kombinacije za mem :(

jesi na ovaj ocz mislio "4 GB DDR2 RAM, PC8500/1066 MHz, OCZ, (2x2GB) Platinum CL5 (Memorija DIMM DDR2 2x2GB 1066MHz OCZ Platinum CL5 Low Voltage, OCZ2P1066LV4GK)" ? jel Blade bolji za tih 20e od ove ocz ?

ili da se ne z**bavam sa time,i predjem na crosshair III/ddr3 ? :smoke:

da, to sam mislio. mislim da nije neka razlika izmedju blejda i platinuma, isti su to LV chipovi, mozda malko probraniji na blejdu i to je sve.

Evo ti skor sa jednim GTX275.

noc7eu.jpg

evo i sa jednom GTX260, za svaki dan :d :p

20kcopy.jpg

Poslednja izmena:
@nikolas61 ekstra skor lepo je videti i7 na tolikom kloku.

svima cpu preko 4 :p

inace sa jednom sam imao oko 16500,tako nesto,sa 2 oko 19,zato sam i napisao "fail" pored screenshot-a :)

Poslednja izmena:
Evo sa jednom 9800GTX,posto sam LEADTEK-a prodao.;)

Ovo je obican 9800,nije plusic.:eyebrows:

:p

Nisam mnogo zatezao,ali se 9800GTX jos uvek drzi.:-devil-:

Ijoj boze 6k poena samo zbog procesora jaceg!!

auuuu :p svaka cast nikola:)

Evo jos malo bolji rezultat. Nesmem vise na ovo napajanje jer ima samo 400w na 12v grani(chieftec je na reklamaciji).

rko6yq.jpg

Evo u xp-u

Primetio sam nego vise volim win7 da koristim.

Evo kod mene bez podizanja napona na grafici (mada nemam cime da podignem napon nijedan softver neradi sa mojom kartom).

2r6e7th.jpg

Ps: jos me ploca zeza nece PCIE magistrala da radi x16 (preako sam djampere).

@Midgard
Jedna velika molba za tebe, interesujem me radi poredjenja i7 vs PII. Dali mozes da provrtis CrysisWarhead sa podesavanjima kakva su na slici koju sam postavio? Na slici se vidi poredjenje jedne u odnosu na dve karte, klok karti je na 670/1444/1270mhz, cpu je klokovan na 4ghz, ali veci kloko nema nikakvog uticaja na krajnje performanse tako da i na 3.7 i na 4ghz rez bi bio isti ovakav. Bilo bi pozeljno ako imas vremena sa jednom kartomi i SLI naravno, da bi slika performansi bila kompletna:)
singlvssli.jpg

Poslednja izmena:
Joj kako lepo taj i7 izvuce maksimum iz sli-a pa to je čudo neviđeno...skoro pa 80% jače!

*******i,mogu,ocekuj za dan/dva ;)

edit:sad videh,ne mogu 1920,imam 22" :) i jel pod vistom ili w7 ?

Poslednja izmena:
Pod vistom, ono sto mozes ako imas vremena:)

ok,jel utice ram na perf. ? posto ti imas ddr3 na ko zna kolko,a ja ddr2 800 ?:p

Ne utice, to je sigurno, mozda je sam DDR3 platforma PII nesto brza sto se tice gaminga, ali sumnjam.

reci mi koje 2 imas ti uparene? i sta bi dobio da nabacim jos 1? znaci 3way sli :smoke:

jel bi tx750 izdrzalo to ?

Poslednja izmena:
reci mi koje 2 imas ti uparene? i sta bi dobio da nabacim jos 1? znaci 3way sli :smoke:jel bi tx750 izdrzalo to ?
Tema je GTX260sli, znaci te dve:) na slici se vidi rez sa jednom i sa dve u 3 razlicite rezolucije sa 2AA i bez, ti uradi 1280x1024 i 1680x1050 ako mozes sa jednom i SLI, malo da poredimo.

Poslednja izmena:
Ajd jedno malo pitanje za Vas koji imate kartice u Sli/Cross varijanti. Ako nedeljno menjate hardver,u tom slucaju ce te brzo zavaliti karte.Problem nastaje u slucaju da ipak niste u prilici da tako brzo dobijate novi hw. Zavaljivanje tih kartica ce ici malo teze pojavom Dx11 kartica i naslova.
Grozim kada pomislim koliko sam dao za moju video kartu, a koliko cu realno moci da dobijem za nju. Kako ce tek biti tesko prodati dve 260-ice, 275-ice.. Jos ako proizvodjaca odvale neku nisku cenu za nadolazece kartice, kuku lele.
Voleo bih da procitam vasa razmisljanja.

Moje ramislje je sledece. Nistra od toga je ne kupujem a ono sto kupim bufr po nabavnom cena bez poreza i tako, Uskoro brdo krato za jestiranu iz mnogo raloga poredenja i nejikih drugih fitanla koji zanimaju korisnike,

Moje ramislje je sledece. Nistra od toga je ne kupujem a ono sto kupim bufr po nabavnom cena bez poreza i tako, Uskoro brdo krato za jestiranu iz mnogo raloga poredenja i nejikih drugih fitanla koji zanimaju korisnike,

Ti nisi "obican" user.
Sto se javljas?

ček ti si razumeo ovo što je on napisao? :D

Nazad
Vrh Dno