Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@borab
Da prevedem svoj nemusti jezik ima razloga zasto je tako napisano ali to je za neki drugi forum
Moje razmisljanje je sledece. Nista od toga je ne kupujem a ono sto kupjem bobijam po nabavnom cena bez poreza itd. Uskoro dobijam brdo karti na testiranje iz mnogo razloga, poredenja i nekih drugih pitanja koja zanimaju prosecne korisnike i potencijalne kupce. Vise ne radim u prodaji ali prosledjujem informaceije svom kolegi i sam odrazavam formu i ostajem u toku makar sto se tice grafickih karti, mene licno interesuje kako sta radi. Upravo graficeke karte su nesto najzanimljivije u sklopu celog racunara vecini korisnika.
Kada dodje do toga da se trebaju prodavati malo se izgubi na ceni, ali to je neminovno. Samo ja ne mogu da kazem da bilo sta gubim, posto sam u medjuvremenu dosta zaradio na razne nacine igrajuci se hardverom, znaci igram se i zaradjujem nekada sam daleko vise sada nesto manje, posto nisam vise tako aktivan sto se tice posla vezanog za hardver i samu prodaje.