Šta je novo?

P10lite ili Samsung J7 2017

zlaja81

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2007
Poena
385
Pozdrav svima..Hteo bih ovih dana da uzmem neki od ova 2 telefona ali se dvoumim koji..?Trenutno imam LG G3, vec nekih godinu dana ga imam i odlicno je sluzio ali krenule su neke tamne fleke po displeju i problem sa punjenjem..
Telefon bi uzeo preko Vip-a..Ne igram igrice, niti neke aplikacije, uglavnom se koristi za pozive i malo slikanja pa me zanima kolika je razlika u kvalitetu slika u odnosu na G3, trajanje baterije i dali imaju nekih mana..?

J7 2017 ima bolju bateriju i ne spada u cigla-Samsunge, vec ima pristojan dizajn. Trebalo bi da ima auto-brightness, nisam siguran, ako nema treba ga zaobici kao i J5/J7 2016.

Sto se kamere tice, verovatno su tu negde.

P10 lite ima led notifikaciju koja je bolje resenje od Always On Display-a na Samsugu.

Ako memorija znaci, 16GB vise je na P10 lite.
Za prosecnog korisnika ekran ce napraviti najvecu razliku, ako ti se svidja amoled, onda Samsung.

Edit:

Eno kolega na J3/5/7 2017 temi potvrdio da ima auto-brightness.

Poslednja izmena:
Uzeo sam juce P10lite..
Gledao sam i malo cackao i J7 ali mi se ipak vise svideo P10l..Doduse, jos ga nisam ni koristio, stoji u kutiji posto idem na put pa cu nositi stari G3 a ovaj cu poceti kad se vratim.. 🙂

Da ne otvaram temu P9 lite ili J5 2017? Prosecan korisnik, a recimo da mi bitnija kamera. Samo viber i instagram koristim. Nikakav FB i ostale dzidzabidze 🙂

Honor 8 lite bi trebalo da ima slicnu cenu, a bolji je uredjaj od oba.

J7 2017 ima bolju bateriju i ne spada u cigla-Samsunge, vec ima pristojan dizajn. Trebalo bi da ima auto-brightness, nisam siguran, ako nema treba ga zaobici kao i J5/J7 2016.

Sto se kamere tice, verovatno su tu negde.

P10 lite ima led notifikaciju koja je bolje resenje od Always On Display-a na Samsugu.

Ako memorija znaci, 16GB vise je na P10 lite.
Za prosecnog korisnika ekran ce napraviti najvecu razliku, ako ti se svidja amoled, onda Samsung.

Edit:

Eno kolega na J3/5/7 2017 temi potvrdio da ima auto-brightness.

ništa bez auto brightnessa🙂 ja još nisam našao telefon na kome auto brightness radi kako valja, na kraju moram da stavim manuelno neku vrednost...ili je pretamno ili presvetlo pa ti džabe srče bateriju, uglavnom još jedna neophodna funkcija koja bolje radi ručno...

Meni na P9l radi dobro, manualno podesim nekad kad mi bas treba jace osvetljenje, tipa kad sam napolju ponekad ne pojaca na max. Uglavnom je na Auto.

Nazad
Vrh Dno