Šta je novo?

P10 ili s7e

dejan12

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.02.2016
Poena
19
Ovih dana produzavam box preko mts a, pa bi uzeo neki bolji telefon. Izbor je pao na ova dva, jel moze preporuka od vas iskusnijih. Oba su odlicni telefoni,vise naginjem S7e,ali i p10, mi se svidja jer sam do skoro imao honora 8,i bio sasvim zadovoljan. S7,ispada stotinak evra skuplji na 24meseci.

Ovih dana produzavam box preko mts a, pa bi uzeo neki bolji telefon. Izbor je pao na ova dva, jel moze preporuka od vas iskusnijih. Oba su odlicni telefoni,vise naginjem S7e,ali i p10, mi se svidja jer sam do skoro imao honora 8,i bio sasvim zadovoljan. S7,ispada stotinak evra skuplji na 24meseci.
Oba su odlicna. Koji god da uzmes neces pogrijesiti. Sto se mene tice prije bih uzeo S7e jer preferiram Samsung. Sta god izaberes, neka je sa srecom! 🙂

S7 (koji trenutno nemaju) mora biti jeftiniji od S7E, a P10 se vrti oko cene S7. S7E je skuplji bar 10.000din. tj. 72.000din i to na ugovor, sad vidim i kad nisam pao sa stolice, ta cena sa ugovornom obavezom, ne isplati se, jeftiniji za keš bez ugovora. P10 je više za poređenje sa S7, S7E ima veći displej. Kako sam gledao dosta su popravili kameru na P10 u odnosu na stari model P9, odlične slike i preko dana i noću, odličan video. P10 u ruci deluje kao tenk, vrhunska izrada, kratko sam držao u Ušću. O S7/S7E se odavno već sve zna, odlični telefoni iako su stari godinu dana. Gledajući cenovno, između S7E i P10, izabrao bih S7E (mada lično počinjem da izbegavam edge ivice, imao sam S7E i znam da mora da se pazi kao dete). Između S7 i P10, tu me više vuče P10, kao noviji model i duža podrška, bolji skener otiska (ako ne i najbolji), moguće bolja kamera, dual sim, dobijaš 3 god VIP garancije + zamena uređaja + zamena displeja čak ako ga razbiješ namerno u prva 3 meseca, dobijaš i Gift box (baci pogled na sajt).

Steta sto nemaju p10+, Ovako ne znam sta da ti kazem. Meni je p10 premali. S7e jr dobar ali vec star model izlaskom s8. Imas sa P10 godinu dana podrske duze. S7 bolji displey. Edge po meni glupost ali se vecini ljudi svidja. Kamera nisam znao da je bolja na P10. Ima skoro istu kameru kao Mate 9 a Baraba rece da je on gori od S7e... Baterija bi trebala da bude malo bolja na S7e.
Ja licno kad bi morao da biram izmedju 2 ta modela ne znam sta bi izabrao.

Isto se dvoumim,samo bih preko vip-a uzeo telefon.Cekam da vidim kakve ce cene biti s7e kada s8 bude zvanicno poceo da se prodaje(hoce li i s8 pasti cena).S7e mi se daleko vise dopada,jedino mi se ne dopada sto je star godinu dana.

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno