S7 (koji trenutno nemaju) mora biti jeftiniji od S7E, a P10 se vrti oko cene S7. S7E je skuplji bar 10.000din. tj. 72.000din i to na ugovor, sad vidim i kad nisam pao sa stolice, ta cena sa ugovornom obavezom, ne isplati se, jeftiniji za keš bez ugovora. P10 je više za poređenje sa S7, S7E ima veći displej. Kako sam gledao dosta su popravili kameru na P10 u odnosu na stari model P9, odlične slike i preko dana i noću, odličan video. P10 u ruci deluje kao tenk, vrhunska izrada, kratko sam držao u Ušću. O S7/S7E se odavno već sve zna, odlični telefoni iako su stari godinu dana. Gledajući cenovno, između S7E i P10, izabrao bih S7E (mada lično počinjem da izbegavam edge ivice, imao sam S7E i znam da mora da se pazi kao dete). Između S7 i P10, tu me više vuče P10, kao noviji model i duža podrška, bolji skener otiska (ako ne i najbolji), moguće bolja kamera, dual sim, dobijaš 3 god VIP garancije + zamena uređaja + zamena displeja čak ako ga razbiješ namerno u prva 3 meseca, dobijaš i Gift box (baci pogled na sajt).