Šta je novo?

P&G kampanja

Zašto ne bi moglo?
1000 ti uplaćuje P&G tj ona neka agencija za njih, a 1000 ti vraća banka, preko Mastercard.

Gde ima spisak koji su proizvodi eligible za promociju, ne koji nisu

Jel probao neko da postavi račun na P&G sajt? ja 2 dana ne mogu da odradim, izbacuje mi silne greške.

Jel probao neko da postavi račun na P&G sajt? ja 2 dana ne mogu da odradim, izbacuje mi silne greške.
Izbacivalo meni grešku kada sam podatke popunjavao ubacujući ih iz telefona. Ako već nisi probaj sve ručno da popuniš.

Popunio sam preko tel i dobio povratni mejl da je prihvaceno

Upload računa je prošao tek nakon 5-6 pokušaja. Njihov preview uvek deluje kao da je rezolucija 16x32 piksela.

Nema tema za PG. Da li je neko probao w puta da dobije povrat, ali da koristi različite mejl adrese i brojeve računa?

Nema tema za PG. Da li je neko probao w puta da dobije povrat, ali da koristi različite mejl adrese i brojeve računa?

9.6. U toku Kampanje, povraćaj sredstava od maksimalno 1.000 dinara vršiće se svakom potvrđenom učesniku, domaksimalnog broja od 10.000 refundacija na nivou svih prodavnica koje učestvuju na nacionalnom nivou.Potvrđeni učesnik ne može da primi više od 1.000 RSD, sa PDV-om, što odgovara Procter & Gamble proizvodimakupljenim u Prodavnicama koje učestvuju u kampanji i nakon što je primenio bilo koji popust. Čak i kada vrednostproizvoda na fiskalnom računu prelazi 3.000 dinara sa PDV-om, iznos povraćaja biće ograničen na 1.000 dinara saPDV-om. Ovaj iznos ne može da se pošalje u više rata ili na više bankovnih računa (koje pripadaju istom licu ili zarazličita lica),

A jel si pročitao šta je potvrđeno učesnik?
Ja jesam, zato sam i pitao

Za P&G cashback, da li mogu dvaput da platim MC, a da koristim različite račune i email?
MC je od MTS banke i taj račun sam već ostavio, a koristio bih račun Raiff banke, iako nije njihova kartica?

Za P&G cashback, da li mogu dvaput da platim MC, a da koristim različite račune i email?
MC je od MTS banke i taj račun sam već ostavio, a koristio bih račun Raiff banke, iako nije njihova kartica?
Ако ти картица из Рајфајзена није Мастеркардова, онда се не можеш регистривати за cashback.

У случају да имаш 2 Mastercard картице, не мораш правити нови налог (тј. није ти потребан други email за регистрацију).

Ne pričate o istom cashbacka, rekao bih...
Jel probao neko 2 puta da se registruje za PG cashback?
Dakle drugi imejl, broj računa ali isto ime, prezime i adresa?

Ако ти картица из Рајфајзена није Мастеркардова, онда се не можеш регистривати за cashback.

У случају да имаш 2 Mastercard картице, не мораш правити нови налог (тј. није ти потребан други email за регистрацију).
P&G cashback je u pitanju, s obzirom da im ostavljamo broj računa, nebitna je kartica kojom plaćamo, u FAQ koliko sam video, pominju samo email i br računa kod banke.

Meni je uplaceno posle nedelju dana.
Ovde je nebitno cime se placa.

P&G cashback je u pitanju, s obzirom da im ostavljamo broj računa, nebitna je kartica kojom plaćamo, u FAQ koliko sam video, pominju samo email i br računa kod banke.
Извини, мислио сам да је питање било везано за Мастеркардов cashback, пошто је тамо било постављено.

Da, tako sam i ja razumeo, bitni su samo email i racun, nacin placanja oni svakako ne vide.
I u pravilima samo email i racun pominju.

d) Registracija može da bude obavljena samo za vreme trajanja Kampanje pomenuto u Odeljku 4; e) Učesnik treba da koristi valjanu, ličnu adresu e-pošte kod registracije i registracija može da bude samo u njegovo/njeno ime, a ne za nekog drugog. f) Jedan Učesnik može da registruje i učita najviše jedan fiskalni račun u Kampanji. g) Jedan isti Učesnik je definisan kombinacijom jedinstvene, lične i valjane adrese e-pošte i tekućeg dinarskog računa, koji treba da bude jedinstven, ličan i valjan/aktivan. Email i bankovni račun mogu se registrovati samo jednom. Bankovni račun podnet od strane Učesnika treba biti račun fizičkog lica a ne račun firme/pravnog lica, inače se smatra nevažećim za učešće.
POVRAĆAJ NOVCA OD 1000 DINARA ZA P&G PROIZVODE KOJI UČESTVUJU“ – Povraćaj novca odbijen – Vaš tekući račun/imejl je već korišćen header: Povraćaj novca odbijen – Vaš tekući račun/imejl je već korišćen. text1: Vaš povraćaj sredstava je odbijen jer smo otkrili da su navedeni tekući račun i/ili imejl adresa korišćeni za drugi korisnički nalog koji je već registrovan. U skladu sa našim https://pgonlinepromos.rs/pgcashback4/terms-andconditions>Uslovima i odredbama</a>, svaki tekući račun ili imejladresa može učestvovati u promociji za jedan (1) korisnički nalog. Imajte na umu da u ovoj kampanji možete učestvovati samo sa jednom važećom uplatnicom.

Pa šta kupujete za 3k,dajte neke primere?
Prasak, Lenor, Fairy, to je vec preko 3k. Samo prasak je oko 2.5k.

Ja sam konkretno kupio u Maxiju to sve, dodao jos nekih stvari do 5k, smanjio kuponom na 4k, narucio da donesu u utorak i platio Mastercard karticom da dobijem i od njih povrat 1k. :D
Ono sto je kostalo 5k me je prakticno izaslo 2k. :D

Ovi proizvodi vecinom su made in romania and made in bulgaria za istocno trziste,slabijeg kvaliteta po dobrim cenama,zato ide kampanja i cashback.

Ne, za istok ide slabija ali za Srbiju i jos par drzava (tipa Albanija, Makedonija) ide jos losiji kvalitet.
Proverena informacija. 😂

Uplatili danas za 15.10.
OTP banka.

Meni su juče uplatili za 8.10, koliko se sećam, OTP.
Inače, mislim da su bolji Ariel deterdženti Češka republika.
Lošiji su iz Turske

Jel probao neko da pošalje račun od manjih lokalnih prodavnica? Na sajtu piše pored navedenih prodavnica "i mnogi drugi", dok u pdfu okačenom gore, nisam našao zvaničan spisak.

Isto tako piše u pravilima da učestvuju sve prodavnice izuzev Aman marketa navedene na sajtu P&G Promos (taj link tu), tako da to „i mnogi drugi“ može zapravo da znači da niko osim navedenih ne učestvuje. Da je malo određenije, nakupovao bih se Ariela od 5kg za po 750 dinara u lokalnom diskontnom lancu, ali znam da bih na kraju balade dobio cvonjak.

Nazad
Vrh Dno