Šta je novo?

P 4 2.4 Mhz koliko moze gore

jazza je napisao(la):
Meni je napon 1.65v a na +15 je napon 1.9v. Ali to je jos bolja varijanta da se ne bi opekli (da ne kazem sprzili...):boom:

Ne moze da bude 1.65 kad je 1.725...nije bitno sta pise u biosu, nego sta Intel (odnosno onaj ko je odao tajnu) kaze. Ako ne verujes, premeri. Dakle pre usniravanja nije pisalo ni 1.525 nego 1.45V na defaultu.

Pozdrav!

jazza je napisao(la):
A ono sto je najbitnije je skor 3D Mark-a 2001 i 8500 LE 299/315, ali test je uradjen na P4 @3.07 FSB 170. Nije mogao da dovrsi test zbog grejanja ... hmmm:beat:
Nosi ga na terasu... a i Politika u rukama bi mogla da pomogne! ;)

Ma zamisli otvoren prozor i ventilator koji bije u kuciste (inace to je ventilator kojim se leti hladimo) elem ja sedim sa Head-ovom jasom i kapicom na glavi i drscem kao prut, a on se majstor ladno greje... :beat:

jazza je napisao(la):
Ma zamisli otvoren prozor i ventilator koji bije u kuciste (inace to je ventilator kojim se leti hladimo) elem ja sedim sa Head-ovom jasom i kapicom na glavi i drscem kao prut, a on se majstor ladno greje... :beat:
Poznato mi to... Prosle nedelje, otvorio sam prozor i vrata od terase, a jedno vreme i prozor na drugoj strani stana, da malo u'vati promaju (ali sam taj brzo morao da zatvaram... o'ladi bre celu kucu! :) ), pa onda udri po O/C-u... I tako od 13 do 16 h.
Smrzlo mi se du**...

HITNO!

Cao, zeleo bih C1 steping p4 na 2,4 ili 2,53
GDE GA MOGU KUPITI ???
mozeli mi neko preporuciti nekoga?
Hvala

Re: HITNO!

Benchika je napisao(la):
Cao, zeleo bih C1 steping p4 na 2,4 ili 2,53
GDE GA MOGU KUPITI ???
mozeli mi neko preporuciti nekoga?
Hvala

Nemas ti nikakav problem za kupovinu, ako si spremio dovoljno para, samo se javi, naci ce se primerak i za tebe. ;)

Imam ja jedan 2.4 C1 na prodaju. :D Posto idem u vojsku i kao sto rece Aca spremi pare :hump:

p4

Pare su spremne samo mi dajte tel.da narucim
tj da se dogovorimo oko isporuke i cene!
Hvala

Vrh Dno