Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Spindle - neki to zovu butkica, neki stangla. Uglavnom diskovi bez kutija u paketicu. Uglavnom po 100 komada, pojedini proizvodjaci po 125 (kao "evro pakovanje"), kod Verbatima su to ona zvona za 50 komada (ima i manjih?)
Slim - oznaka da su diskovi u "tankim" tj. slim kutijama
Crystal Slim - verujem da se sve 4 stavke odnose na Verbatim, jer je Crystal vrsta njihovih diskova ako se secam. U ovoj varijanti u tankoj kutiji
fastdry - diskovi sa "brzo susecom podlogom". Odnodi se na "gornju" stranu diska. Kod Verbatima su ovo ranije bili diskovi sa cisto belom glazurom odozgo, a su bili sa sitnim crvenim natpisom, a poslednje iz fastdry serij koje sam koristio (imam ih jos nekoliko...uskoro nabavka ) su potpuno beli (mozda malo zuckasti? Zanemarljivo) i u centralnom krugu pise crveno Verbatim i brzinska specifikacija
Da li postoji naziv za CD-R diskove ali koji su u debljoj kutiji onako kako su se pojavili na pocetku na trzistu.
Mislim da je slim (tanka kutija ) mnogo kasnije dosla kao pakovanje na trzistu ili se varam :beat: