BattleNexus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2007
- Poena
- 319
U Windows Task Manager-u imam dva procesa koji ih pokrene NETWORK i LOCAL SERVICE.Ta dva procesa su CLI.exe i svchost.exe.E sad stvar u njima je ta sto se oni mnoze po 5-6 puta.I obicno sam znao imati upaljena najvise 33 procesa koja su mi trebala.Ali kad se oni namnoze onda imam po 45 upaljenih procesa.CLI.exe proces se namnozi poslije rada u nekom programu npr.Pro Desktop a svchost.exe se namnozi odmah kad upalim komp pa kada se podize sistem onda komp uspori sa podizanjem sistema u dugo mu treba da popali ostale procese.Cim podigne sistem odmah pokrenem Windows Task Manager i vidim taj proces upaljen jedno 5-6 puta dok ovaj CLI.exe samo 2 puta mada nista na zagusuju procesor.A pored toga kad zavrsim sa radom u programu CLI.exe se namnozi i Task Manager pokazuje da sam ja pokrenuo taj proces vise puta.Bio sam taj proces CLI.exe izgasio ali samo one koje sam kao "ja" pokrenuo a ove sto su NETWORK i LOCAL SERVICE upalili te sam ostavio.Sad pitanje je je li to ista ozbiljno i kako to ispraviti?Da li slobodno mogu izgasiti ta dva procesa do kraja?Nisam se htjeo zezati time pa da ne bi slucajno nesto ne bi zeznuo ili jos gore pokvario na kompu.Mada to nije nista hitno alo zbog toga mi neke operacije uspore(kada komp dize sistem ili kada gasim komp pa mu prilicno dugo treba...i ima jos nekih ali ne bi da nabrajam posto sam pretjerao sa ovim postom).
Poslednja izmena: