Šta je novo?

Owned!!!

Gornji link je forbidden
Na donjem linku je dosta fotki izbrisano (kao i glavni razlog podyebavanja) tako da, ono..

Stavio sam jos jedan link za sliku. Meni radi i prvi, ne kontam zasto vama nece. Enivej, obratite paznju na foldere na slici :D

EDIT: radi i prvi link, ali copy-paste u address bar.

Poslednja izmena:
Pfhahahaha shemale vids :D Lik je bas pwned! :d

hohohohohoho koji fckin' ownage
roflmao.gif

Sve sve, ali 90 strana zbog tog foldera? I onda kažu da na benchu ima spamera :D

Aj za nas koje ne znamo, wtf is shemale?

pa, ovaj...
lol...
hehe...
:\

I onda se za dva dana njih 5000 registruje samo da bi napisalo "pwnd". Kakvi luzeri!

Eheheheh, pretty sweeeet! :d :p
A bogami ni objasnjenje iz wikipedie nije za bacanje...

I onda se za dva dana njih 5000 registruje samo da bi napisalo "pwnd". Kakvi luzeri!

Ma, vole ljudi da iskazu svoje misljenje i da budu primeceni
a koliko vidim mladic postaje opste poznat sirom web-a.
Mozda ce i reklamu za ADSL da snimi

Poslednja izmena:
Aj molim vas...NE RAZUMEM!!!
Vidim da ima neki shemale folder (to je valjda kada neko promeni pol ili nemam pojma)
U cemu je fora? Neka mi neko objasni pls,bas mi nista nije jasno i sta je to pwned??!!

Poslednja izmena:
Aj molim vas...NE RAZUMEM!!!
Vidim da ima neki shemale folder (to je valjda kada neko promeni pol ili nemam pojma)
U cemu je fora? Neka mi neko objasni pls,bas mi nista nije jasno i sta je to pwned??!!
pa fora je sto je slucajno uhvacjen da poseduje sheamale snimke,tacnije na desktopu ima folder u kome se valjda nalaze ti snimci,sto po logici znaci da se lozi na iste.

Poslednja izmena:
Pa to sam otprilike skontao,ali ne znam zbog cega je to toliki blam ali nema veze,to mi ne morate objasnjavati,skontacu valja jednom

Eto... Izgleda da se razni ljudi loze na razne stvari. Manje ili vise drustveno prihvacene...
Nesto je taboo, a nesto nije.

Nije. A administrator je uz psovke zaključao thread posle 90 strana za nekoliko dana...

Ma cim igra Simse vec je sumnj(lj)iv.:-devil-:

Ja sam igrao simse dok sam bio u osnovnoj, nemoj tako... (mada sam u srednjoj drzao to i singles zbog... khm... drugaritza...)

Juce mi je drug objasnio sta su shemale....Boze retarda (mislim na tog sa foruma)!!

Poslednja izmena:
11/16 - nije lose s obzirom da ih nisam video mnogo uzivo,za sad....:-devil-:

Vrh Dno