Šta je novo?

ovlasceni prodavci mobilnih telefona

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Gdje se u Beogradu mogu kupiti legalno uvezeni mobilni telefoni sa pismenom jednogodisnjom garancijom ? Interesuje me prije svega sigurna garancija i mogucnost da se bez problema zamijeni usled kvara tipa softverskog buga , ekrana itd ... Znaci firme sa kojima imate dobra iskustva .

cheers

Ja imam dobra iskustva sa Tehnomarketom u Njegosevoj ,malo su skuplji ali zato daju full garanciju i postuju je.

a ja da ti kazem da NEMAM dobra iskustva sa Roaming-om

Bas sam i htio da pitam za ovaj sto ti pomenu D-KEE , zbog cega nisi zadovoljan ?

Space , pogledacu ima li ih na netu , imas li mozda kakav kontakt , daju bas 1 godinu na hardver i na softver ?

Ja sam oba telefona koja sam imala do sad kupila u Tehnomarketu u Njegosevoj. Doduse, da kucnem u drvo, nisu se kvarila, tako da nisam imala potrebe da ih nosim u servis. Neke sitnije stvari, kao kad mi je pao napon baterije i kad sam unela pogresan pin kod su mi ispravili na licu mesta. Daju garanciju od godinu dana.:wave;

Kupi Oglase uvek imaju veliki oglas.Meni je crkao dislplej posle 2 meseca odneo sam i za sat vremena se vratio telefon gotov.
Cuo sam da dosta ljudi ima problema sa Roamingom u vezi garancije.Ono sto ti ja mogu reci da su veoma neljubazni i drski tako da u takvm radnjama ne kupujem.

Hvala svima na preporuci . Kad si rekao Oglasi , pretpostavljam da mislis na izdanje Novosti koje mi je jedino i dostupno ?

Space cowboy je napisao(la):
Ja imam dobra iskustva sa Tehnomarketom u Njegosevoj ,malo su skuplji ali zato daju full garanciju i postuju je.

Slazem se. Kupila sam vise telefona kod njih i nikada nisam imala problema.Jednom mi se desilo da je bila neka greska u software-u pa aparat nije hteo da se puni ni kada je na punjacu i bez reci su mi ga zamenili.
A sto se tice drugih firmi dobra je i Positive ( nalaze se u piramidi ).Isto kao i tehnomarket malo vise drpaju od drugih ali su korektni za sve ostalo.

Nazad
Vrh Dno