Šta je novo?

overlok celerona

• Začetnik teme Začetnik teme milanv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

milanv

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2004
Poena
319
Imam celeron 2.4, asus P4S8-X, 512 mb-jedan modul kingson a drugi samsungov. Mogu li sistem zadrzati na overlokovanim vrijednostima za duzi period ako je temperatura normalna, a sistem radi bez problema ?
POZDRAV

Da budem jasniji- procesor sam sa originalnog clocka doveo na 2800 mhz(116x24), a memoriju sa mag. 166 na 193 (ostalo je uglavnom podeseno na Auto).Temperatura je isforsiranih 43 c.Koliko mi ovo podesavanje garantuje stabilan rad na duze i koje su eventualne negativne konsekvense nekog nazovi ovjeravanja ?

milanv je napisao(la):
Da budem jasniji- procesor sam sa originalnog clocka doveo na 2800 mhz(116x24), a memoriju sa mag. 166 na 193 (ostalo je uglavnom podeseno na Auto).Temperatura je isforsiranih 43 c.Koliko mi ovo podesavanje garantuje stabilan rad na duze i koje su eventualne negativne konsekvense nekog nazovi ovjeravanja ?

Ne bi bilo lose da pojasnis ono ,,isforsiranih,, BTW,ako ti je temp. 43 stepena nemas razloga za brigu.

Ne znam koliko je EVEREST pouzdan po ovom pitanju

isforsijra je ti sa "prime95" a uradi benchmarks sa sisofr sandrom pa ako ti pukne znachi ne valja...

HN-Clan-Rastaman je napisao(la):
isforsijra je ti sa "prime95" a uradi benchmarks sa sisofr sandrom pa ako ti pukne znachi ne valja...

Svoj stav prema crnogorcima plasiraj komsiluku, a za savjet ti hvala

Uradi mem test ,prime 95 sandru i ako sve radi ok nam potreba nista da smanjujes

HN-Clan-Rastaman je napisao(la):
Mislim..aj pojasni mi prvi dio rechenice,ako nije problem
:wave:
Nije problem ako nije problem- Moze bit da sam pogreshno shvatio ovo "fojsiro" or something, na to sam posebno osjetljiv.
Ako grijeshim, izvinjavam ti se !

hteo sam da kazhem "izforsiraj" ono je bila greshka...znash bRo ladno,prsti se ukochili...nema frke odmah sam ukapirao da je neka greshka u pitanju! 🙂

Nazad
Vrh Dno