Šta je novo?

Overklok Amd athlon x2 6000+

codefxx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
169
Koliko bih mogao overklokovati amd athlona x2 6000+? Upitanju je nova revizija koja je na 3.11ghz.:)

najverovatnije nikoliko...
on vec radi fabricki na 1.4v i kuler ga jedva hladi...
3.4 je za to jezgro onako teoretski maksimum, ali sumnjam da ces ga dobaciti, a za manje se zaista ne vredi baktati...

Ko sto rece danijel00, ali ako hoces bas da ga klokujes, ocekuj max 3250-3300 uz dobar kuler.

Sad vide koju plocu imas. Batali overclock, ozbiljno.
Pozdrav

Ma ok necu nista overklokovati vec cu sacekati sledeci upgrade. Pa cu lepo uzeti top def klokove :) Thx

najverovatnije nikoliko...
on vec radi fabricki na 1.4v i kuler ga jedva hladi...
3.4 je za to jezgro onako teoretski maksimum, ali sumnjam da ces ga dobaciti, a za manje se zaista ne vredi baktati...

Da, da smor... sa drugarom sam se bas uverio na njegovoj masini!
Sama granica mogucnosti za to jezgro, sa BOX-om se ne treba igrati ni pokusavati jer su izvukli skoro maksimum iz tog jezgra sa tim hladjenjem koje ide uz njega...

A i ja mislim da se ne isplati ulagati u bolji kuler i pokusavati nesto vise izvuci iz njega...

:)

I ja to mislim. Sacekacu da cena phenom II procesora sidje sa neba i onda pazarim. pozz

kuler nije na odmet

Da, da smor... sa drugarom sam se bas uverio na njegovoj masini!
Sama granica mogucnosti za to jezgro, sa BOX-om se ne treba igrati ni pokusavati jer su izvukli skoro maksimum iz tog jezgra sa tim hladjenjem koje ide uz njega...

A i ja mislim da se ne isplati ulagati u bolji kuler i pokusavati nesto vise izvuci iz njega...

:)

:type:
uzmi neki kuler cisto da ga malo ohladis.
Usput ce ti ostati za kasnije kad se upgrade-ujes.
Moj favorit za relativno male pare OCZ Vendetta2

Nazad
Vrh Dno