Šta je novo?

Overheating

To treba slati u servis, ja sam moj slao par puta i pojavljivao se isti problem pregrevanje procesora Turion TL-60 2.0 Ghz, evo sad poslednji put su mi ga poslali i ne pregreva se vise, a otvor pozadi izbacuje vise vazduha nego pre.... meni je oko 60c CPU u IDLE bez dodatnog hladjenja, al za te procesore ta temperatura nije strasna toliko mogu oni i preko 90c da izdrze pise na sajtu AMD-a max. temp.
Pokusavao sam i ja Undervoltovanje al nije nesto pomagalo sve dok on ne radi na fabrickoj voltazi lepo tu nesto ne valja...

Meni se inace HD2600 jao malo greje, hard disk osrednje....

Poslednja izmena:
Na zalost ipak su dozvolili, veruj mi ovo nije vruce, ovo je vrelo da se opeces maltene! To je serija koja je isla na izgled, mada je meni licno ruzna, a ne na kvalitet;)

Verujem ti, tanka plastika ili metalni palmrest, i osrednje visoka temperatura mora biti problem i kod boljih marki i modela, pre Undervolta sam jedva igrao COD 6 (doduse na FUL-u) jer se dosta grejao laptop pa je ovaj kao hromirani palmtop bio dosta vruc kad se udruze procesor, 9600GT i HD, svi oko ili malo iznad palmresta.
Pozdrav ,)

Da li imam pravo da za Acer laptop u garanciji tražim čišćenje kulera i zamenu paste? Kontaktirao sam Kimtek i S1, kao zvanične servisere i njihov odgovor je 1800din+pdv (Kimtek) i 1500din (S1). Laptop je još jednu godinu u garanciji, a njihov izgovor je bio da čišćenje spada u redovno održavanje. Ne daje mi se baš 1500 din za ovo, ali moraću ako ne budem imao izbora.

Imas ako lepo opravdas, kazi da drnda ventilator vise nego kad je bio nov, da te to nervira jer je razlika znatna... oni naravno ne znaju koliko je tacno bio bucan taj konkretan model i onda samo kazes da to MORAJU da ti srede jer je jos u garanciji, posebno za takve sitne stvari, samo jelte moras da kukas na "kvar", a ne da ociste jer si osoba koja drzi do higijene i slicne fore! ;)
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno