Šta je novo?

overclocking u detonatorima?

Aron

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2002
Poena
601
Instalirao sam XP na cist disk, i tako izgubio registri setovanja za geforceMX.
Sada u drajverima nemam opciju za overkloking (verzije 40.xx-41.03).
Sta bese treba dodati u registri bazu da bi ovo opet radilo,
ili kojim se programom overkloking otkljucava u najnovijim detonatorima?
Unapred hvala.

Opcija za overklocking u detonatorima se otkljucava CoolBits-om,
ali nisam probao sa najnovijim verzijama drajvera

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvTweak]
"CoolBits"=dword:00000003

Moze li se nekako u regeditu promeniti ogranicenje koje coolbitsi prave, npr. meni dozvoljava samo do 625 za memoriju.

Misko je napisao(la):
Moze li se nekako u regeditu promeniti ogranicenje koje coolbitsi prave, npr. meni dozvoljava samo do 625 za memoriju.

Dokle bi ti, do 700. :D Nemoj da spalis tu jadnu karticu. :p

Aca je napisao(la):
Dokle bi ti, do 700. :D Nemoj da spalis tu jadnu karticu. :p

Simpson ju je vozio na 330/640 ali posto sam ja AMD-u sigurno moze vise :D:D:D ustvari sigurno zato sto cu malo da joj montiram TT cooling kit.

Misko je napisao(la):
Simpson ju je vozio na 330/640 ali posto sam ja AMD-u sigurno moze vise :D:D:D ustvari sigurno zato sto cu malo da joj montiram TT cooling kit.
E mnogo si naivan i neces bre da slusas starije.Koji ce ti k... veci takt memorije nemora da znaci vecu brzinu,bar ne kod GF4Ti kartica,prema tome ne talasaj i ne lepi te klince na memoriju jer ti NETREBAAAA.

simpson H je napisao(la):
E mnogo si naivan i neces bre da slusas starije.Koji ce ti k... veci takt memorije nemora da znaci vecu brzinu,bar ne kod GF4Ti kartica,prema tome ne talasaj i ne lepi te klince na memoriju jer ti NETREBAAAA.

Mlad je, ima jos vremena da nauci neke stvari i nemoj da mi se nerviras dobices srcku. :p

simpson H je napisao(la):

OK opet mi ogranicavaju jezgo na 310, a moze vise??? Sta da koristim za OC???

Misko je napisao(la):
OK opet mi ogranicavaju jezgo na 310, a moze vise??? Sta da koristim za OC???

Mozda bi bilo dobro da zamolis cika Simpsona da ti da taj programcic za OC koji je on koristio. boom

Ma probao sam sa svim i svacim: Nvmax, PowerS, HardNV, Rivatuner.....ma sve sam skinuo sa Guru3D-a i nista ne dozvoljava u detonatorima 40.52, Simpsone pomoc?

Misko je napisao(la):
Ma probao sam sa svim i svacim: Nvmax, PowerS, HardNV, Rivatuner.....ma sve sam skinuo sa Guru3D-a i nista ne dozvoljava u detonatorima 40.52, Simpsone pomoc?

Promeni detonatore, ionako su 40.7x brzi. ;)

Vrh Dno