Šta je novo?

Overclocking party

Ne mogu da nadjem prostor...da sad ne navodim zbog čega,kako zašto...aj nek neko vidi još koga zna za neki prostor,šteta da ovako dobra ideja propadne!

Pozz svima

Kolki prostor treba mislim na kavadraturu, kolko stolava i ostalo sto se ocekuje od prostora? Mozda ja mogu nesto da sredim :)

Pa poznejem dosta ljudi koji imaju neke sportske sale, magacinske prostore jako lepo sredjene i jos svsta nesto gde bi to moglo da se organizuje, e sad ono sto mene interesuje je da mi neko od organizatora tacno kaze kako je zamisljeno to jednodnevno okupljanje, mislim na koncept i redosled dogadjaja na skupu? pa da vidimo da li sme da se deli alkoholno pice, ahhahahah i sve sto ide uz takve dogadjaje...kazem trebalo bi da mogu da sredim prostor...samo mi treba dosta informacija vezanih za skup. ;) pa da vidimo sta moze da se uradi...

Ako neko organizuje ja dolazim ako ne budem imao utakmicu,od hw imam 7600GT jedino sto vredi...

mogu ja da iscimam nadlezne na mashinskom faxu,pa da vidimo a???

Organizatori i moderi, sta ima novo na temu ?
Danima nikakva vest...

ma drze nas u neizvesnosti namerno:D

Citam i smorio sam se. Ja taman razbucao svoje kuciste, imam neke nove ideje (verovatno ce potrajati)... A bas bi bilo extra pojaviti se na nekom CASE SHOW-u :)

No nadam se da cu moci da se pojavim kao publika :wave: i u svakom slucaju podrzavam projekat.

E a cekajte, pa najvaznije je da nadjemo monitore.Mislim da je ipak cimanje vuci to po BGu jos ako je nekoiz npr. iz KSa kao ja.Znaci trebalo bi dosta monitora, meni jedino pada na pamet igraonica.

A i treba neko mesto gde mozemo da izvucemo 10Kw:d .

A sad nesto citam i ne kontam, mozda sam nesto preskocio.Kako bi bilo to takmicenje, ja donesem svoju vec nasviranu konfu.Meni to malo lici na show off.Tako bi vec znali ko je pobednik jer znamo kakvi su vec rezovi ovde na forumu.

Mislim da ce biti vise od 50 ljudi. Lele, koga ja da cimam za prevoz, meni treba veliki karavan ili kombi za kuciste :D . Daj recite makar, kad se ocekuje "manifestacija" da do tada sredim kuciste. Makar odprilike, za 20-30...60 dana, cisto da znamo da se spremimo.

Svidja mi se princip kao sto je hwbot, sto vise kategorija, pa se na kraju sabiraju poeni. Trebale bi i pozivnice da se dele, da ne bi bilo "padobranaca" i kojekakvih smaraca. Sto se tice nagrada. Po meni su nagrade obavezne, makar i simbolicne, ali da ih ima. Svi ucesnici bi trebali da nose bench majice...ako budu uradjene do tada. Vreme trajanja treba da je sto duze, min. 10sati.

i moje kuciste je u haosu. iz ove tacke, trebalo bi mi najmanje nedelju dana po puno radno vreme da sve upakujem i sredim...
bilo bi jako prakticno da se zna neko vreme unapred...

niko od nadleznih nece da se javi:(

bar da kaze oce li od svega ovoga biti neshto?

Sta se desava Moderatori ja sam svoje kuciste razbucao pokupovao sta treba upakovao a od vas jos nista (mislim sa terminom) kad ce da bude opet mi se skuplj prasina u kucistu opet cu morati da ga glancam :d

iz Vrsca ja i drugar dolazimo:-devil-: Ako jos neko ko nam je uz put. Hoce mozemo da ga pokupimo,a nema prevoz. Nemoze vise troje nas tri kucista tri monitora :sceptic:

Treba sve to da stane u keca:rtfm: A nije ni registrovan na Sestoro:d

pozzzz...:wave:

Poslednja izmena:
Sjajna ideja ! Ovako nesto oduvek je falilo Beogradu i Srbiji.Znaci upoznavanje usera,zezanje,okupljanje sa svih krajeva Srbije i Evrope (Monteboy),postizanje NR u oc-u,ucenje novih oc-era.Verovatno ce biti standova sponzora sa zgodnim standuljama (moze recimo Coolermaster,one 4 ribe sa zadnje stranice Majskog Digitala).Neka vrsta podele ako hocete da to bude ozbiljna manifestacija,mora da postoji.Primera radi ne mogu profi oc-eri kao sto su Misko,Dekara,Nikolas61 i Staxm na osnovu njihove masine da se takmice sa apsolutnim amaterima.Takodje druga podela na osnovu hladjenja : Vazdusno,Vodeno,DI,LN2.Sto se tice samog prostora,samo svetski dolazi u obzir,svecana hala nekog hotela,npr. Bristol,Slavija,Jugoslavija.....
Predlazem da se oc party odrzi za vikend 26-27 Maj,moze i dva dana da traje,a ulaz besplatan i slobodan svima,sponzori sem reklamiranja bi mogli da se pobrinu za pica i neke mini sendvice.

I ja sam za, kako god bilo...
Neko moje misljenje je da bi trebali da postoje i takmicarski i revijalni deo.
Npr. da bude neko takmicenje u spi1m,3dmark03 itd. jer tako ne mora da bude vezano za konkretan proc,plocu a da negrade budu za prvih deset takmicara s tim sto recimo prvih 3 dobijaju i neke trofeje.A za kraj bi mogla da se odradi i jedna LN2 sesija ili tako nesto...
A sto se tice revijalno dela mogla bi tu da budu izmodovana kucista i slicno sto bi svi posetioci gledali i na kraju glasali za ono sto im se najvise svidja pa i tu da padne neka nagradica i slicno...
Ali pre svega posto je ovo prvi dogadjaj tog tipa treba da bude dosta druzenja, upoznavanja i razmene iskustva, kao i navlacenje mladjih generacija na OC...

Sjajna ideja ! Ovako nesto oduvek je falilo Beogradu i Srbiji.Znaci upoznavanje usera,zezanje,okupljanje sa svih krajeva Srbije i Evrope (Monteboy),postizanje NR u oc-u,ucenje novih oc-era.Verovatno ce biti standova sponzora sa zgodnim standuljama (moze recimo Coolermaster,one 4 ribe sa zadnje stranice Majskog Digitala).Neka vrsta podele ako hocete da to bude ozbiljna manifestacija,mora da postoji.Primera radi ne mogu profi oc-eri kao sto su Misko,Dekara,Nikolas61 i Staxm na osnovu njihove masine da se takmice sa apsolutnim amaterima.Takodje druga podela na osnovu hladjenja : Vazdusno,Vodeno,DI,LN2.Sto se tice samog prostora,samo svetski dolazi u obzir,svecana hala nekog hotela,npr. Bristol,Slavija,Jugoslavija.....
Predlazem da se oc party odrzi za vikend 26-27 Maj,moze i dva dana da traje,a ulaz besplatan i slobodan svima,sponzori sem reklamiranja bi mogli da se pobrinu za pica i neke mini sendvice.

nije bitno u kojoj i kakvoj sali mozgaci sta fali a nisam za besplatan ulaz tu ce da se navuce koje kakve gamadi i toga slicno koji nikad nisu videli sta ima u kucistu itd... samo da prave guzvu a za prostor,sponzori(ako ih bude) kako aminuju peca i ostali iz administracije bencha i srpskog IT tu verovatno treba da dodje do jos nekih malverzacija(tu rec su lopovi izmislili za prevaru,skidanje kajmaka i tako to) i tako toga
u savkom slucaju kad oni aminuju to je to da tad moze mo mi da baljezgamo sta hoces ...

Vrh Dno