Šta je novo?

overclocking MPx200 on WM2005

samo moram da ga testiram kad baterija dodje do pola, da pokusam da smanjim procesor sto je manje moguce, da bi duze izdrzala (trebalo bi).

Mozda uskoro nabavis i micro cooler, ne bi bilo lose?

na rapidshare-u kliknes na "free", pa ukucas sta treba i download...

Poslednja izmena:
Kakvi su utisci posle clockovanja? win 2003 leti al bukvalno!! Meni radi i na 150 bez problema. Mada mi sae cini da je nekako brzi na 144. Baterija se i dalje dobro drzi! Da li ima utisaka na 2005?

radi brze na 144 MHz, ali ne toliko kao wm2003, zato sto wm2005 svaku aplikaciju pokrece sa SD/MMC kartice, pa ako imas jeftinu/losiju karticu, onda overclock dolazi do malog izrazaja.

DZONI45 je napisao(la):
probao sam sve opcije do 150 MHz i najbolje mi telefon radi na 144 MHz, a nisam primetio neku vecu potrosnju baterije.

Dali si je gurnuo u drugi mob, pa odradio ono kopiranje ili si sd karticu stavio u citac?

ja sam registry otkljucao na 2003-ci na sledeci nacin: prikacio telefon, ukljucio SDA_applicationunlock i on me pitao "oces da otkljucas/", ja odgovorio "jok ti ces" i kraj price :d

DZONI45 je napisao(la):
@legend: kakvu drugu SD karticu???????

hm...nesto nisam iscitao bas najbolje uputstvo...

Probao sam skracenu proceduru, ali mi javlja "Phone is unlockable."

Meni javlja Error
Initialization Failed
Reason: Can't map I/O

Citaj ceo thread od prve strane.

e jeste ludi,,,
sta je sledece na redu za OC?ves masina?

Ne sa 800 na 850rpm, vec kao kod amd-a, masina je recimo 1300rpm onda OCujemo na 2400+ i onda i komsije znaju kakvu masinu imamo!! :D (inace moja ima neki rs232 port na zadnjoj strani, steta sto nije usb :type: )

Sad ozbiljno, meni na wm2005 nece iznad 138MHz(rpm :eyebrows: ) Kako je kod vas, kod mene hoce na vise od toga samo kad sam napolju! I to onda radi veoma kratko.

Ako neko nabudzi ves masinu,neka kaze kako,hocu da moju dignem na 2000 obrtaja!Da se trese cela zgrada. :eyebrows:

Nego,koliko traje baterija posle klokovanja?Da li traje isto ili ima nekog skracenja trajanja?

jovan_jocic je napisao(la):
Sad ozbiljno, meni na wm2005 nece iznad 138MHz(rpm :eyebrows: ) Kako je kod vas, kod mene hoce na vise od toga samo kad sam napolju! I to onda radi veoma kratko.
E pa to je zato što ti je PCI magistrala otišla preko 40 MHz pa ti se baguju HDD i zvučna (da nema PCI lock u biosu?) :d ;)
E ljudi samo se šalim, ali taj fon će definitivno biti moj sledeći izbor :banana:

Ima li gde u BG-u da se kupi baterija za MPX200? Bilo koja...

cekaj mislis da je fsb preveliki za hdd kontroler,pa ovaj probaj sa lockom

DZONI45 je napisao(la):
ima bas baterija za mpx200 od 1900 MAH, evo pogledaj link, dole u dnu ima oglas; neki tip iz Moskve je prodaje za nekih 38 eura http://www.sotaland.ru/mobile/1586/

ako je 1900 MAh onda je to mnogo dobra cena ,ali ako je 190mAh onda je to mnogo...imate u malim oglasima,jedan clan prodaje za 10e bakterije za mpx...ja mislim da su od 190mAh

M-mega tj 10 na 6.
m-mili tj 10 na -3. ;)

Poslednja izmena:
zeljkoBU je napisao(la):
ako je 1900 MAh onda je to mnogo dobra cena ,ali ako je 190mAh onda je to mnogo...imate u malim oglasima,jedan clan prodaje za 10e bakterije za mpx...ja mislim da su od 190mAh

M-mega tj 10 na 6.
m-mili tj 10 na -3. ;)

Jel vidis sta si napisao ... 190 mAh pa ni najstarija cigla ne radi na tako maloj amperazi.........................neki minimum za mpx200 bi bio 600mAh iako je standardna 720mAh!

Imam ja jos 4 komada 1200mAh Li-Polimer baterija za MPX200. Kome trebaju kontakt na PM!

Iwan je napisao(la):
Jel vidis sta si napisao ... 190 mAh pa ni najstarija cigla ne radi na tako maloj amperazi.........................neki minimum za mpx200 bi bio 600mAh iako je standardna 720mAh!

zaboravio sam 0 na kraju.obesite me na sred terazija zbog toga...
poenta mog odgovora je bila razlika izmedju M i m...

Nazad
Vrh Dno