Šta je novo?

Overclocking final!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro,sad i vi preterujete sa spaljivanjem procesora ,u krajnjem slucaju moze samo da ga degradira,al da je decko jako bezobrazan to stoji.

edit:
a sta ti mislis maestrobg da si sa 4ghz na 1,5v otkrio toplu vodu?

..

nisam ja bezobrazan vec vas vecina misli da su eksperti a svi ostali noobovi?

isto kao da ja vama sad kazem imate dobar browser zove se mozilla i mozete je skinuti sa mozilla.com

Browser se zove Firefox.

Ali ima ljudi čiju svaku treba poslušati (nisam to ja svakako), (skoro) svaki njihov post mene nešto nauči, kako treba raditi, čemu težiti... Bar kada se tiče kompjutera koji mi nisu struka već hobi. Ja sam oc-ovao procesor sa 2.8 (200*14) na 3.6 (200*18) i to je sve što sam znao ranije, sada to zahvaljujući dobroj volji pojedinih članova ide mnogo elegantnije, hladnije, na manjem naponu...

Elem, moj ti je savet, ne uništavaj taj procesor na taj način ako ga već ne koristiš za nešto, pitaj nekoga ko zna bolje, možda postigneš i bolji rezultat na manjem naponu, a možda i tvoj procesor nije sposoban za neke rezultate.

hvala na savetu, i meni je ovo hobi, mozda su neke stvari bile nejasne , sad sam toi ispravio u "Moja Masina"

ovakve maestralne likove treba na ignore listu pa neka pametuju... :lupko: :wall:

bas si sladak🙂

Ubuduce ce ovakve beskorisne teme koje vode u bezobrazne rasprave biti brisane bez ikakvog obavestenja. Ovde je u pitanju nedostatak opste forumske kulture ..

Lock ove teme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno