Šta je novo?

Overclocking final!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
opusteno

Meni tih 4ghz al sa 1.38v...smanji bre tih 1.5

Ma rokni jos voltazu ici ce na 5Ghz 😀

Sad ozbiljno, ne znam zasto otvaras temu, juce ti je jedna obrisana/zakljucana, sta nekoga zabole sto si ti overklokovao procesor na 4Ghz, overklokovalo milion ljudi taj E5200 na taj takt ***...

Poslednja izmena:
cenim ako dignes napon jos malo na jedno 1.7-1.8V mocices da ga kloknes na jedno 4.5GHz, onda postuj slike ima da puknu od ljubomore .:eyebrows:

samo guraj... sledeci put kad postavis slike imaces drugi procesor... 🙂))

Samo da ga Intel spazi, ima od srca da mu posalje jedno tuce procesora da testira i da salje rezultate redakcijama lOl

au sinko, koji si ti oc mesar. josh mi reci da je to sve sa box kulerom i sve stabilno 100% 😀

nema ga....
izgleda spalio djenku

polako bice uskoro neki quad🙂

Svaki forum spamujes i smaras da oci krecu da me peku...treba te zakonom zabraniti.

4GHz na 1.5V 45nm core2duo... QQ

poljubac za ove sto nas pokusavaju nauciti pameti🙂🙂

Ruzno je da razgovaras tako sa ljudima koji su ti iskreno zeljeli pomoci kad si trazio istu. Na ovaj nacin neces steci prijatelje na forumima i sutra kad ti ponovo bude trebala neka pomoc, niko ti nece izaci u susret.
Ono sto si ti uradio sa ovim procesorom je sve samo ne neki uspjeh, jer si podigao voltazu daleko preko neke dozvoljene, a pogotovu za svaki dan. Moderatori treba da preimenuju temu u recimo "Ovako NE raditi!", cisto preventivno, da ne bi neko ko se ne razumije dovoljno opleo ovako mesarski po voltazi kao sto si ti uradio.

strucnjac pozdrav vec imam dovoljno prijatelja sa foruma... vasa zavis me nikad nije doticala u svakom slucaju ste za sve pametni a niko nije znao x puta nista da kaze o problemima koje sam imao i ja i mnogi ovde..

strucnjac pozdrav vec imam dovoljno prijatelja sa foruma... vasa zavis me nikad nije doticala u svakom slucaju ste za sve pametni a niko nije znao x puta nista da kaze o problemima koje sam imao i ja i mnogi ovde..

***e, sta ti bi???
Do prije neki dan si bio "normalan" i zatrpavao forum pitanjima u X tema, a kad si rijesio problem poceo si da pljujes i "ujedas"!?

Sto bi neko da ti zavidi na tom o/c rezultatu?
Pa ljudi su to furali prije godinu i vise dana... Zakasnio si "malo" :d

Kao sto napisao drug demios- bas si mesar :smackbum:

Zreo si za ban pa se pojavi sa drugim nick-om, ovaj ti je zagino :-devil-:

zasto ban... imam svoje misljenje a mnoge odavde i postujem..

ajde de..mne budite na kraj srca !1

laganica samo i taj quad kada dodje pazi se na temperaturae i obavezno stavi neki bolji kuler kao npr TRUE ili Megahalems pa cje biti okej

malo si pretegnuo napon al bozhe moj, mozhdfa je takav primerak proca.. OC je kao bara, mutno da ne mozhe biti mutnije...to mozhda i sam znash ali od prilike od primerka ploce proca i rama SVE zavisi...

smanji ti to na 3.5 da bude sa 1.36v ako mozhe i puna kapa !!!

terao sam ja e8500 na 5ghz na vazduhu ali chemu sve to !??!?

:waveW:

mislim da ce hyper 212 plus biti dovoljan..

Koliko sam te ja razumeo, imas Hyper212 Plus i Z600 ( ili nisam dobro razumeo 😉), najbolja solucija je da das oba za neki TRUE ili MH.. QUAD je zeljan hladjenja na mnogo manjem naponu i pogotovu sto imaju i po 6x vise L2 kesha 😉

S tvojim dizanjem voltaze nece te ni true spasiti osim ako ne planiras da uopste ne palis komp :d

beshe lane gutovic imao davno emisiju u kojoj je stalno govorio: "mozda ce ovo nekome da koristi, a ako i ne, sigurno nece da shkodi.", ukoliko sam tachno citirao.

ovo tvoje, pod jedan, ne koristi nichemu, a pod dva moze prvo tebi da nashteti spaljenim procesorom ili u najboljem sluchaju degradiranim, zatim vrlo verovatno moze da se spali naponska sekcija na plochi (o kvadu na nekim suludim voltazama da i ne prichamo), a potom i drugi koji vide koliki napon si rkno, mogu da probaju isto i oshtete soptsveni komp videvshi tvoj finalni oc 😀

tako da, ako ti neko neshto i prigovori uzmi to kao pozitivno i dobronamerno, nemoj da se brecash i chinish kontra efekat, koji vrlo lako moze, shto kazu kolege, i banom da rezultuje.
a to ako ti se uchinilo da ti niko nije hteo pomoci, to je zato shto pretpostavljam da si pitao osnovne stvari za koje imash vec otvorene i razradjene teme, brdo infoa na netu, plus mozesh i sam da se igrash malo po malo da podizesh, nije to neka nauka.

moj ti je savet da ne idesh preko 1.35-1.4v za svaki dan, odnosno da ti temperature pod punim opterecenjem ne prelaze 75-80c, koji god kuler da uzmesh i koji god cpu da muchish 😉 koristi core temp ili real temp za merenje temperatura, a linx 0.6.4 occt ili prime\orthos za przenje i muchenje procesora, pa se odna javi sa nekim normlalnim rezultatima.

Poslednja izmena:
..

imam u kucistu 9 ventilatora🙂 hladjenje je jako dobro..

..

demios hvala sto mislis da vec to ne znam i ne koristim godinama...

🙂

otkrio si toplu vodu🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno