Imam neki cudan problem, uzeo sam novi komp pre neki dan, E4500, Asus P5K, 8600GT, 2GB ram-a i tako, nista posebno. Doneo kuci, upalio, instalirao xp, sve ok u principu, izgasio uvece i ujutru kada sam ga upalio, nece iz prve, upali se ona lampica da se upalio, ali nista, nema signala na grafickoj, monitor i dalje u stand by modu, ja pritisnem reset i on krene normalno da se pali. Dan kasnije, dolazim iz grada i palim racunar i nista, ista prica kao gore, samo sto ovaj put nece ni sa reset, ja ugasim na power dugme, upalim ponovo i on krene i izbaci poruku tipa "overclocking failed, press f1 to enter setup or f2 to load default settings" ili tako nesto, ali to je to, ja ctrl+alt+del i on se normalno upali.
E sad, ok razumem poruku, ali problem je sto nista nije klokovano, makar ja nisam nista radio, tako da mi je malo cudno to, pa ako je neko imao slican problem ili zna o cemu se radi, bilo bi super ako moze da to podeli sa mnom. Ne znam verziju bios-a i to, ali mogu da pogledam ako je to bitno.
E sad, ok razumem poruku, ali problem je sto nista nije klokovano, makar ja nisam nista radio, tako da mi je malo cudno to, pa ako je neko imao slican problem ili zna o cemu se radi, bilo bi super ako moze da to podeli sa mnom. Ne znam verziju bios-a i to, ali mogu da pogledam ako je to bitno.