Šta je novo?

Overclock-ovanje TV-a????

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
evo dodje i to cudo od kablovske, ali sada novi preoblem..TV nema dovoljno mesta za sve kanale, to bi bio prvi...video ima dovoljno kanala ali nemoze preko 100-tog kanala (tj. ima ih samo 100) a neki od vaznijih (kao sto je motors, je na 107!?)
da li ima neko lagano resenje (tj. jeftino) za ovaj problem...
ili da se kupuje novi TV????

Koji to distributer kablovske TV daje 100+ kanala??
U svakom sluchaju jedino reshenje je da promenish tjuner na TV-u.Neki distributeri kablovske to chak i imaju u ponudi kao dodatnu opciju.(npr. PTT Srbije)

e ovako....

programa ima 50, a kanala na kojima su oni rasporedjeni ima preko 100 cisto da ne bude zabune...
inace koliki je zahvat menjanje TV tunera - i naravno kiko je para u pitanju. mada opet mi nije jasno recimo ako mogu da isprogramiram na matorom TV samo 39 programa - ustvari jasno mi je...
poz

re lupanje

Ma kakva zamena tjunera.
opet ces da imas isti uhf opseg jer ti je Mf stepen zajedno sa tjunerom i komandnom jedinicom napaavljen za to.
Radise o prosirenom uhf bandu sa preko 100-tog kanala.
Imaju noviji ili po neki nemac(grunding) televizori.
Ja sam devojci stavio video koji ide do 120kanala i ona tako gleda kablovsku.
Mufljuzi izkablovske ne objasne ljudima kako treba.
Pozdrav

Re: re lupanje

duksa88 je napisao(la):
Ma kakva zamena tjunera.
opet ces da imas isti uhf opseg jer ti je Mf stepen zajedno sa tjunerom i komandnom jedinicom napaavljen za to.
Radise o prosirenom uhf bandu sa preko 100-tog kanala.
Imaju noviji ili po neki nemac(grunding) televizori.
Ja sam devojci stavio video koji ide do 120kanala i ona tako gleda kablovsku.
Mufljuzi izkablovske ne objasne ljudima kako treba.
Pozdrav

Dukso,
i pored znanja koje ocigledno posedujes ne mogu da ne primetim da imas problema sa nacinom na koji izrazavas svoje neslaganje sa drugim clanovima ovog foruma. Konkretno, kad god sam video neki tvoj reply on je pocinjao sa "lupanje, pricate gluposti, vi pojma nemate" i tome slicno.
Mislim da nije tesko da svoje iskustvo podelis sa ostalima na malo pristojniji nacin.

Pozdrav,
Miroslav

p.s. nadam se da se neces ljutiti, ovo sam rekao u najboljoj nameri

Vrh Dno