Šta je novo?

Overclock ATi Radeon x1400 256MB

Osa

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2006
Poena
319
Posto sam totalni laik (lazem, jednom sam kloknuo Athlona ali pre par godina), ne znam odakle bih poceo sa pitanjim. Za pocetak, da li su ljudi probali i sa kojim efektom da kolkuju graficku iz naslova. Nadalje, veoma bih bio zadovoljan kada bi neko bio ljubazan da mi objasni korak po korak proceduru za klokovanje. Unapred zahvalan, jeli :)

Koliko ja kontam graficka iz naslova je integrisana na laptopu... znaci nemoj da je klokujes...

Da ne idem tako siroko sa pitanjima, tipa: zar nisu sve graficke na laptop-ovima integrisane? Pitacu samo ZASTO ne kloknuti istu?

Povecaces zagrevanje i smanjiti autonomiju, a poboljsanja neces ni primetiti - ionako sa tim ne mozes da igras nista sto novijeg datuma.

Povecaces zagrevanje i smanjiti autonomiju, a poboljsanja neces ni primetiti - ionako sa tim ne mozes da igras nista sto novijeg datuma.

Hvala na odgovoru. Sto se tice autonomije, uglavnom sam na struji, a kada nisam koristim 9-cell bateriju (drzi oko 3 sata) tako da ni to nije problem. Sto se tice novijih igara, nisam neki ljubitelj, ali bih zeleo, npr da pokrenem COD4 u malo vecoj rezoluciji od 1240x1020 sa iskljucenim svim efektima (i to je malo-malo strokavio).

Vrh Dno