Šta je novo?

Overburn?

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Ljudi zanima me sta je Overburn? Mislim da znam, ali nisam siguran. Sta mi znaci ako mi cdrw ne podrzava overburn?

Jos jedno pitanje, da li je istina da je Teac propao i sva ostala prica o tome da je LG preuzeo Teac-a? Koji su sad najbolji cd-rom-ovi!?

pozdrav thanks

cunga_lunga je napisao(la):
Ljudi zanima me sta je Overburn? Mislim da znam, ali nisam siguran. Sta mi znaci ako mi cdrw ne podrzava overburn?

Jos jedno pitanje, da li je istina da je Teac propao i sva ostala prica o tome da je LG preuzeo Teac-a? Koji su sad najbolji cd-rom-ovi!?

pozdrav thanks

Overburn ti je rezanje izvan kapaciteta diska npr. na disku od 700MB snimis 706MB ili vise sve zavisi od diska. NEC ne podrzava Overburn.
Kako svi pricaju Teac je propao, najbolji je bez sumnje LITE-ON (SONY) ili LG. Ja imam LG i mnogo mi je bolji nego Teac koji sam imao pre njega, ali susretao sam se i sa Lite-On modelima i mogu da kazem da su stvarno najbolji.
Ako kupujes novi CDRW kupi ili Lite-On ili LG nekih 65 evra max, ali zato ti je Teac nabio cenu do 90 evra negde a performanse duplo manje nego kod suprotnih modela. Znaci preporuka za Lite-On ili LG.

[
Ako kupujes novi CDRW kupi ili Lite-On ili LG nekih 65 evra max, ali zato ti je Teac nabio cenu do 90 evra negde a performanse duplo manje nego kod suprotnih modela. Znaci preporuka za Lite-On ili LG.[/quote]

Da,isto mislim i ja...
Ja imam MSI 48x i radi mnogo dobro - a Samsung je najveci krs koji sam imao prilike da vidim...

Inace sto se nabijanja cene tice - mislim da ako je pricha o LG i Teacu tacna [kupovina firmi] - mislim da LG samo koristi staru slavu Teac-a - da bi izvuko pare sa trzista....

andjelkoyu je napisao(la):
[
Ako kupujes novi CDRW kupi ili Lite-On ili LG nekih 65 evra max, ali zato ti je Teac nabio cenu do 90 evra negde a performanse duplo manje nego kod suprotnih modela. Znaci preporuka za Lite-On ili LG.

Da,isto mislim i ja...
Ja imam MSI 48x i radi mnogo dobro - a Samsung je najveci krs koji sam imao prilike da vidim...

Inace sto se nabijanja cene tice - mislim da ako je pricha o LG i Teacu tacna [kupovina firmi] - mislim da LG samo koristi staru slavu Teac-a - da bi izvuko pare sa trzista....[/quote]

Ma nije ih kupio LG jednostavno je TEAC imao svojih 15 minuta slave a sad vise nema, nema nigde zvanicno objavljeno da je LG kupio TEAC-a, da ga je kupio vec bi u LG-ima bila TEAC mehanika i sve ostalo ali nije.

studiovpc je napisao(la):
...

Ma nije ih kupio LG jednostavno je TEAC imao svojih 15 minuta slave a sad vise nema, nema nigde zvanicno objavljeno da je LG kupio TEAC-a, da ga je kupio vec bi u LG-ima bila TEAC mehanika i sve ostalo ali nije.

Mehanika ?
Pa ja sam bas cuo da se u TEAC-ove rezace ugradjuje LG-optika !
Sto je sasvim dovoljana pokazatelj - ali cega ?
Hm...cene ? ,,,......kvaliteta?....ili MONOPOLA ? :) :) :twisted:

andjelkoyu je napisao(la):
...

Mehanika ?
Pa ja sam bas cuo da se u TEAC-ove rezace ugradjuje LG-optika !
Sto je sasvim dovoljana pokazatelj - ali cega ?
Hm...cene ? ,,,......kvaliteta?....ili MONOPOLA ? :) :) :twisted:

Eto vidis o cemu pricam. Nista se ne zna tacno. Ko zna sta je sa njima ali batali ih vise rekao sam lepo sad je LG bolji TEAC je gori.(tacka)

Nazad
Vrh Dno