-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):Ne razumem zasto mi Nero nenudi opciju za overburn DVD koji usput
zauzima 4.42GB a on prijavljuje kako da nema dovoljno mesta.
Dali neko moze da mi pomogne oko ovog problema??? HVALA UNAPRED :crash:
Ma pusti ti njega :d on je od prvog dana zacrtao neki svoj standard za velicinu dvd-5 i tacka 😀Voodoo_NBGD je napisao(la):Jok, nego je to 4.700.000.000 bajtova = 4589843 kB = 4482 MB = 4,37 GB
OptiPlex je napisao(la):Aman dobro, bitno mi je da je to 4.38gb odnosno 4500mb
OptiPlex je napisao(la):Poenta ostaje - cemu overburnovanje dvdova osim iz cistog hira ?
Heinz je napisao(la):1. Skini najnoviji Nero.
2. Podesi u Preferences > Expert Features > Enable DVD Overburning
3. Ja ne smem da probam .)
-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):dao mi je opciju DVD overburn
andjelkoyu je napisao(la):Aman choveche :d nije 4500 mb vec 4482,2 MB 😀 :wall:
Eto vidite 😀 tako se vraca ovima sto pokusavaju nesto nekoga da nauche :d 😛OptiPlex je napisao(la):Zapamticu ovo smaranje i vraticu prvom prilikom :d 🙂
Jok... ne koristim ja Nero produkte 😉 a i stvarno nemam relanih potreba za tim stvarima. Pokusao sam da uradim Overburn test sa NeroDVD Speedom 3.00 ali je on imao neki bug na koji su se i drugi zalili (prijavljivao je gresku pri startovanju testa) i na tome se cela pustolovina neslavno zavrsila... Skinuo sam poslednju verziju NeroSpeed 3.2x ali sam zaboravio da ga testiram... prvom prilikom, mozda...BTW jesi li overburnovao nesto od dvd medija do sada ?
KizaTheDeath je napisao(la):Koliko si uspeo da dobijes vise od 4.38GB? Mene zanima jer spremam neka tri kompleta image-a i malo mi fali da bi ih ususurio u standardnih 4.38.
Pozdrav!![]()
P.S. Koja verzija Nero-a?
-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):Dao mi je opciju do 4600 MB a to ti je priblizno 4.49 GB.
Verzija NERO-a je 6.1.3.15
-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):Ja se izvinjavam permutovao sam verzija NERO-a je 6.3.1.15
POZDRAV :wave:
I osim ektra opcije, nareza li nesto preko 4482 ?-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):Ja se izvinjavam permutovao sam verzija NERO-a je 6.3.1.15
POZDRAV :wave:
andjelkoyu je napisao(la):I osim ektra opcije, nareza li nesto preko 4482 ?
Opet se ne razumemo... i na mom Opelu '84 stoji 240 na skali brzinomera pa nikom nista 😀 :d-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la):Napisao sam gore da maksimalni overburn koji dozvoljava iznosi 4600MB.
POZDRAV
andjelkoyu je napisao(la):Opet se ne razumemo... i na mom Opelu '84 stoji 240 na skali brzinomera pa nikom nista 😀 :d
Da li si uspeo/probao da uradis Overburn i kakav je rezultat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari