Šta je novo?

Over the TOP! (za penzionere)

DADE

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2003
Poena
649
Malo sam se zanimao clockovanjem u ove hladne dane, a potrosili smo i dosta snega sa balkona, al se i isplatilo...
Ovde je ucestvovao i Alenov novi JIUCB procesor.:wave;
CPU: xp 1700+ @ 2083MHz
FSB: 181MHZ
ploca: A7N8X
graficka: ATI 9700pro na 371 core, 674 mem

(samo sa jednom memorijom, tj ne dual chenel)

Lep zaista lep prizor... Svaka castctp;

Kad prebacis 200FSB tek tada dolaze pravi rezultati, 3DMark nije toliko gladan procesorske snage, koliko je gladan propusnog opsega memorije.

jazza je napisao(la):
Lep zaista lep prizor... Svaka castctp;

Pa dobro de, covek ima Radeon 9700Pro.

Nisam mislio na 9700 nego na procesor. 9700 skor ti je zaista mali DADE, ali sta da se radi. Jedva cekam da dodje u moju masinu pa da vidim zver sta moze da odradi hmmmctp;

jazza je napisao(la):
Nisam mislio na 9700 nego na procesor. 9700 skor ti je zaista mali DADE, ali sta da se radi. Jedva cekam da dodje u moju masinu pa da vidim zver sta moze da odradi hmmmctp;

Pa ima vec na jednoj masini od 3ghz p4, pa ima manje nego amd na 1972mhz, a ovih dana trebalo bi da nam stigne aiuhb 2100+ steping (ako bog da) koji bi trebalo da radi sa mojim vodenim na jedno 2500mhz. Po toj racunici treba p4 na 4ghz da bi stigli taj rezultat...a jos kad stignu dve memorije za dual chanel... i da rade na 221mhz fsb....
cheers

Da samo bez 18000 hiljada ne bih ni slao rezultate... To mora da ide jos gore. Naravno 20000 je granica koju ja zelim da predjem..:D

Stevs je napisao(la):
Kad kačite screenshotove iz windowsa snimajte ih u gif formatu...

Da li postoji neki problem sa JPG-om ili sta ?

DADE je napisao(la):
Pa ima vec na jednoj masini od 3ghz p4, pa ima manje nego amd na 1972mhz, a ovih dana trebalo bi da nam stigne aiuhb 2100+ steping (ako bog da) koji bi trebalo da radi sa mojim vodenim na jedno 2500mhz. Po toj racunici treba p4 na 4ghz da bi stigli taj rezultat...a jos kad stignu dve memorije za dual chanel... i da rade na 221mhz fsb....
cheers

Malo ti je slaba ta racunica. Ako pogledas malo top 10 na FutureMark-u videces da prvo mesto drzi P4 4.1Ghz, a da je iza njega AXP 2.9 GHz-a na Epox-u 221FSb DualDDR mod, memorija na najostrijim setovanjima. Bolje budzi tu magistralu nego sto dizes frekvenciju CPU-a.

Ajd'
cheers

Alexandar je napisao(la):
Kad prebacis 200FSB tek tada dolaze pravi rezultati, 3DMark nije toliko gladan procesorske snage, koliko je gladan propusnog opsega memorije.
Totalno si u pravu gde bi intel bio da moze da se otkljuca;)

delimir je napisao(la):
Cuti bre, vidis da su poceli da im ispadaju Heatspreaderi :D
Kada hoce da ga hlade sa nekim tamo krshevima a ne ko' mi ovde sa BOX coolerom:D :D

Dade bilo bi krajnje vreme da vidimo taj skor na tvojoj masini. Javi sta si uradi. i samo napred...

Kokos je napisao(la):
Dade znas da mi memorija nije bas ali ja te stigo:D :p :D

Svaka cast majstore, a kolko si iscedio iz masine?

E Vlado ovaj Bokijev jiucb je bolji od alenovog uspeo sam ga dici na 2183mhz... moracu uzeti jedan takav!:wave;

DADE je napisao(la):
Svaka cast majstore, a kolko si iscedio iz masine?

E Vlado ovaj Bokijev jiucb je bolji od alenovog uspeo sam ga dici na 2183mhz... moracu uzeti jedan takav!:wave;
I ja cu samo da mi stigne nf2 nisam trebao prodati onog asusa ali stize mi sledece nedelje jos jedan:wave;

tomvlad je napisao(la):
I ja cu samo da mi stigne nf2 nisam trebao prodati onog asusa ali stize mi sledece nedelje jos jedan:wave;

Uzmi onda odma i xms 3500 corsair, probali smo Robikin xms 3200 corsair i zamisli "iznenadjenja" 6ns!:(

Lova...

tomvlad je napisao(la):

Eeeee trebalo je love.....
:d

Re: Lova...

washka je napisao(la):
Eeeee trebalo je love.....
:d
Ma pun je ko brod... Samo ceka da se pojavi FX!

E sto se tice 3Dmarka na onaj nacin mogu 17300 poena, al mislim da to nema smisla... A na Asusu oko 18000...

Jel imate vas dvojica telefone, ako nemate onda koristite PM za dopisivanje.

Re: Re: Lova...

DADE je napisao(la):
Ma pun je ko brod... Samo ceka da se pojavi FX!

E sto se tice 3Dmarka na onaj nacin mogu 17300 poena, al mislim da to nema smisla... A na Asusu oko 18000...
Kako nema smisla sve je dozvoljeno za skor,imas pravo iskljuciti u windowsu sve sto ti smeta u drajverima takode,jedino sto nemas to je igranje sa rezolucijom.A pazi meni bi bilo jako zanimljivo da postavis taj rezultat na 18000,evo ja ti javno obecavam da cu u narednih desetak dana dok mi stigne memorija posto juce kada sam probao memoriju corsair u defaultu sam dobio 600 markova vise prestici 18000 hiljada makar izgoreo sve,a da bi igra bila zanimljiva ti imas zadatak da stignes onaj moj skor,a da bi verovali jedan drugom rezultate mozemo postovati i na future mark.Pozdrav voleo bi da ti budes moj simpson:wave;

Malo ti je slaba ta racunica. Ako pogledas malo top 10 na FutureMark-u videces da prvo mesto drzi P4 4.1Ghz, a da je iza njega AXP 2.9 GHz-a na Epox-u 221FSb DualDDR mod, memorija na najostrijim setovanjima. Bolje budzi tu magistralu nego sto dizes frekvenciju CPU-a.

Ajd'
cheers
To je onaj cuveni link? :)
"8RDA provided by DDTUNG"... :D:D:D

CAR je napisao(la):
To je onaj cuveni link? :)
"8RDA provided by DDTUNG"... :D:D:D

Da to je onaj cuveni link, nego objasnite mi tu foru sa DDTUNG, izgleda da mi je nesto promaklo

Da to je onaj cuveni link, nego objasnite mi tu foru sa DDTUNG, izgleda da mi je nesto promaklo
Pa, i DDTUNG je jedan od poznatijih O/C-era... mozes misliti kakve on dobija ploce.
Njemu su je bre u fabrici doradili... ;)

CAR je napisao(la):
Pa, i DDTUNG je jedan od poznatijih O/C-era... mozes misliti kakve on dobija ploce.
Njemu su je bre u fabrici doradili... ;)

Znaci fabricki tuning, ko da to nama treba kad imamo Lax-a :)

Nazad
Vrh Dno