Šta je novo?

Hardver Over ear slusalice do 12000

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Bojanboki

Cenjen
Učlanjen(a)
16.01.2013
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
i3-10100f
Matična ploča
Gigabyte h410
RAM
Corsair Vengeance 2x8gb
GPU
RX 6600 Sapphire pulse
Mobilni telefon
tcl plex
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav. Trazim da kupim neke wireless slusalice so 100tinjak evra. Moze kp, moze radnje. Najvise bi bile koriscene za posao, sastanke na teamsu da se ne nadvikujem sa ukucanima I film I YouTube. Sve preporuke dobrodosle
Zaboravih da kazem, bitno da budu over ear I imam relativno veliku glavu 😁

Poslednja izmena:
Pozdrav. Trazim da kupim neke wireless slusalice so 100tinjak evra. Moze kp, moze radnje. Najvise bi bile koriscene za posao, sastanke na teamsu da se ne nadvikujem sa ukucanima I film I YouTube. Sve preporuke dobrodosle
Zaboravih da kazem, bitno da budu over ear I imam relativno veliku glavu 😁
za teams ti treba Microsoft Teams Certified, rade i one koje nisu ali sa ovima možeš da komanduješ u Teams tipa mute, volume, disconnect, isl., svakako traži one koje imaju dobar ANC za sastanke je samo to bitno...

Bitno mi je samo da Je cist zvuk I da Je mikrofon barem jednak ovome sa laptopa. Znaci q30 je dobar izbor Samo da ih iscekam iz kine?

Klinac već drugi put kupio Q30, prezadovoljan. U međuvremenu je kupio i prodao Q45 jer mu se nije svideo bas...

Naruči slobodno sa AE iz njihove oficijelne radnje, računaj na ~35% carine i poreza, pa vidi da li se isplati u odnosu na cenu ovde...

Nazad
Vrh Dno