Šta je novo?

Ovako se hladi R9800pro

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Sigurno hladi memoriju.

E tooo!!! Sad ovo u sticky, da ne bude vise onih koji pitaju "a koliko osmica da stavim na gornji levi chip, a koliko na donji desni?" 😀

džizuz krajst...

i mala hidraulična dizalica da drži karticu kada se vadi iz slota?

Ili da vodis kuciste kod varioca da ti zavari par sipki unutar kucista koje ce drzati ovu graficku...

jel ovo avion??? oce da mi odleti kuciste sa svim tim ventilatorima ?

LJudi cije je ovo? Bas je uradjeno ... LEPO! 😀

Poslednja izmena:
Zasto nije levi ventilator stavio da mu takodje duva ka hladnjaku, a ne da izvlaci vazduh? Mislim da bi onako bilo efikasnije. Ili je covek mislio da bi se vazduh tako sudarao sa vazduhom od gornjeg ventilatora s obzirom da su rebra gornjeg hladnjaka ka tom prvom fanu?

Probao sam sve, ali je ovako najbolje.

A to si ti radio? 🙂 Ja mislio iskopao si sliku negde na netu. Svidja mi se!
Nego reci gde si nasao te slim 8-ice i koliko si platio.

:zgran:
E sad se osecam jadno. (vezao 1 osmicu za telo kulera obicnom zicom)

Poz

@borab
Ne bih da budem gunđalo, ali da li može još koja fotka...ono iz malo više uglova. Ovo pitam jer mi izgleda fantastično ovo što si uradio, pa čisto da ga osmotrim iz više uglova. I još nešto. Ovi hladnjaci za memoriju su mi totalno nepoznati (ogromni su). Da li si ih pravio ili kupio? Hladnjak koji si stavio na GPU mi deluje kao telo od nekog "jeftinijeg" coolera za AMD ili P3. 😀
Pozdrav. :wave:

Svojevremeno sam imao zamrzivac ovih dimenzija i karakteristika.Papriku smo razmrzavali po 2 dana :d
Sad malo ozbiljn😵vo je super za OC bez granica.

ovaj mod je uradio tip koji na isti nacin to radi vec zadnjih par godina, sa razlicitim VGA karticama. Prva karta koju sam ja video sbudzenu na ovu foru bila je R8500 kojutip klokovao do krajnjih granica. Pokushachu da nadjem link, stay tuned 😉

Mašta može svašta.Nisam lud da budžim ovako nešto. Pre par dana sam pazario VgaSilencer3 i sve je ok. :wave:

Nazad
Vrh Dno