Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zasto nije levi ventilator stavio da mu takodje duva ka hladnjaku, a ne da izvlaci vazduh? Mislim da bi onako bilo efikasnije. Ili je covek mislio da bi se vazduh tako sudarao sa vazduhom od gornjeg ventilatora s obzirom da su rebra gornjeg hladnjaka ka tom prvom fanu?
@borab
Ne bih da budem gunđalo, ali da li može još koja fotka...ono iz malo više uglova. Ovo pitam jer mi izgleda fantastično ovo što si uradio, pa čisto da ga osmotrim iz više uglova. I još nešto. Ovi hladnjaci za memoriju su mi totalno nepoznati (ogromni su). Da li si ih pravio ili kupio? Hladnjak koji si stavio na GPU mi deluje kao telo od nekog "jeftinijeg" coolera za AMD ili P3. 😀
Pozdrav. :wave:
ovaj mod je uradio tip koji na isti nacin to radi vec zadnjih par godina, sa razlicitim VGA karticama. Prva karta koju sam ja video sbudzenu na ovu foru bila je R8500 kojutip klokovao do krajnjih granica. Pokushachu da nadjem link, stay tuned 😉