Sto na umu, to na drumu 😉
Nisi usao u temu da kazes da ti se ne svidja igra zbog toga i toga(verovatno nisi ni probao, ali ajde da kazemo da si igrao), nego si usao da mene prozivas sto pricam o 4k performansama igre, sto samo govori o tvojim frustracijama.
Valjda da sam pricao kako lose radi u 1080p, onda je ok, tu ima razlike, onda ti ni ne bi ulazio u temu, a ja bih bio kul lik?
Niti sam nekoga terao da igra na 4K, niti govorio da je standard, niti inicijalno spominjao moj TV, niti moj hadrver, niti SLI, niti bilo sta sto si ti napisao, ali si ti to u mojim postovima procitao, pa kao sto rekoh, sto na umu, to na drumu 😉
Kojim to ljudima ja sta naglasavam? Ko su ti ljudi koje ja pokusavam da impresioniram mojim hardverom, koga to uopste zanima osim tebe?
Ovo je IT forum, sekcija PC igre, valjda se izmedju ostalog i o tome prica, a to sto ti to tumacis kao hvaljenje, samo je tvoj licni problem.
Pritom, koji ja to magicni hardver imam, kada sve zajedno kosta kao jedna bolja 2080ti?
Kako ti uopste padne na pamet da pricas o ovakvim glupostima...kako moze da ti zasmeta sto neko kaze kako mu igra lose radi? Koji je to nivo frustracija, da ti ulazis u temu koja te ne zanima, da bi nekoga napadao oko najobicnijih gluposti i pritom ispao najobicniji kiselic?