Šta je novo?

Outpost smarac

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Svaki put kad hocu da igram counter strike preko steam-a on ga blokira, kako ja njemu da "objasnim" da je retardiran i da ostavi HL.exe na miru. Jedino pomaze da ga iskljucim a to ne zelim da radim, pokusao sam sve zivo a on opet isto 😡
Ajde ako neko zna kako da resim ovaj problem, slika za upozorenjem je u attach-u

Prilozi

• Slika.webp
    Slika.webp
    112.8 KB · Pregleda: 109
Dodaj rule za HL.exe "Ignore Component Control"

Kada smo vec kod Outposta, da ne otvaram novi thread, a malo me mrzi da trazim: Kako da mi se ne pojavljuje u browseru [AD] ili [EXT], nego da vidim celu sliku ili reklamu???

Poslednja izmena:
Dorry je napisao(la):
Kada smo vec kod Outposta, da ne otvaram novi thread, a malo me mrzi da trazim: Kako da mi se ne pojavljuje u browseru [AD] ili [EXT], nego da vidim celu sliku ili reklamu???

Iskljuci Ads plugin

Invader je napisao(la):
Svaki put kad hocu da igram counter strike preko steam-a on ga blokira, kako ja njemu da "objasnim" da je retardiran i da ostavi HL.exe na miru. Jedino pomaze da ga iskljucim a to ne zelim da radim, pokusao sam sve zivo a on opet isto 😡
Ajde ako neko zna kako da resim ovaj problem, slika za upozorenjem je u attach-u

Ili ubaci hl.exe u trusted aplications

Poslednja izmena:
To sam sve uradio ranije, stavio sam "Allow it" i "Ignore Component Control"za inbound i outbound i za everyday time interval, stavio ga u trusted applications i opet isto :wall:

Ovu "Outpost Firewall Pro ver. 2.7.491.5421 (415)"

Probaj onda da cdeath.exe (mada ne znam cemu ti sluzi) dodas u Process Mem (Options>Application)

Stopirao sam ADS plug-in, ali jos uvek mi se pojavljuje [EXT] 🙁 Zna li neko u cemu je fora?

Invader je napisao(la):
Ovu "Outpost Firewall Pro ver. 2.7.491.5421 (415)"
Options / Aplication / Components / izaberi Disabled / OK / Hidden Proc / izaberi Allow access

Dorry je napisao(la):
Stopirao sam ADS plug-in, ali jos uvek mi se pojavljuje [EXT] 🙁 Zna li neko u cemu je fora?
Možda imaš neki externi ad-block software?

Poslednja izmena:
Options / Aplication / Components / izaberi Disabled / OK / Hidden Proc / izaberi Allow access

Los ti savet. Na ovaj nacin gasis u potpunosti component control i dajes dozvolu hidden procesima da se razmahnu. Ako mu upadne neki virus ili trojanac moci ce da se slika.

Ja tako držim podešeno od kad imam Outpost i nisam imao ni jedan virus ni trojanca (osim onih javascriptova u FireFox Temp direktorijumu 🙂).

Nemam nikakav ekstra ad stopper, ali cudno da mi samo na benchu prikazuje [EXT], a na drugim sajtovima ne... Takodje ne prikazuje vise [AD].. Probacu da clearujem cache files i cookies, pa da vidim onda...

Originally Posted by Kerber
Probaj onda da cdeath.exe (mada ne znam cemu ti sluzi) dodas u Process Mem (Options>Application)
Ovo je uspelo, hvala

Btw cdeath je Cheating-Death, to je program koji sprecava da koristis sifre kad igras counter

Ljudi provalio sam: da iskljucite i [AD] i [EXT], treba da stopirate Ads i Active Content plug-in u Options > Plug-ins Setup... Vise me nerviralo ovo [EXT] jer ne mogu da vidim reklame i thumbnails 😡

Nazad
Vrh Dno