Šta je novo?

Outpost pitanje

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Jel moze neko da mi pomogne, Outpost mi non stop kad startujem sistem prijavljuje da imam Sygate firewall instaliran pod imenom procesa valjda w3gn i kao da ce medjusobno stvarati konflikte.Kolko ja vidim nema konflikta, ali me je posle 15 dana smorilo dovoljno da potrazim pomoc. Problem je sto ja nikad nista od Sygat-a nisam instalirao. Prvo sam mislio da to nije mozda Zone Alarm ili Panda firewall, mislio sam da je ista firma al nije. U add/remove hardware nema tog Sygate-a, jedino ga u registry-ju nalazim. Sad ja se tripujem, jel moguce da je to Windows firewall ustvari. Mislim njega sam disejblovao al opet mozda Outpost jede *****, a njega ako obrisem garant ce mi padne pola sistema. Sam Sygate firewall bas nikad nisam instaliao.

Panda koristi Sygate kao svoj firewall. Ako imaš Pandu ili si je ranije imao treba da znaš da se ona ne deinstalira u potpunosti pa je ostalo svašta od nje. Zato se Outpost buni. Nije on govnar. Lepo radi ova zadnja verzija.

Pokusaj rucno illi pomocu nekog registry cleaner-a da ocistis sve sto je ostalo od tog prethodnog firewall-a...

Ok, hvala. Nisam znao da je Panda = Sygate. Tx!

Nazad
Vrh Dno