Šta je novo?

Outlook

• Začetnik teme Začetnik teme Blabo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Blabo

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
609
Imam email [email protected]
I kako cu ja sada da to stavim u outlook tj. zapeo sam na incoming i outgoing adresama. neznam sta tu treba upisat
Hvala

Blabo je napisao(la):
Imam email [email protected]
I kako cu ja sada da to stavim u outlook tj. zapeo sam na incoming i outgoing adresama. neznam sta tu treba upisat
Hvala

Ako si mislio da primash poshtu sa hotmaila , mislim da ce to malo teze ici...Ta usluga se koliko ja znam sada placa,kao i na yahoo-u 🙁...Ali prvo malo preciznije reci shta ti uiopshe hocesh.

Joj neznam kako da objasnim opsto sam prilicno nov
Moze ovako
Kako da saznam outgoing i incoming adresu za hotmail. Pa onda mogu slat email odmah kad neko da link na web stranici

Mozes da ga upises potpuno regularno u Outlook (ja vec imam tri Hotmail naloga). Samo krenes na Tools > Accounts > Add > Mail, upises "name", zatim upises mail sa obaveznim @hotmail.com i Outlook sam ispise sve ostale parametre... dovoljno je samo da isklikces next, upises pass (ako hoces) i finish.

Pozdrav! 😉

Kiza the Death je napisao(la):
Mozes da ga upises potpuno regularno u Outlook (ja vec imam tri Hotmail naloga). Samo krenes na Tools > Accounts > Add > Mail, upises "name", zatim upises mail sa obaveznim @hotmail.com i Outlook sam ispise sve ostale parametre... dovoljno je samo da isklikces next, upises pass (ako hoces) i finish.

Pozdrav! 😉

To je onaj trip (koliko se ja secam) kad ti to sve upishesh a on ti skine sve direktorijume sa hotmaila...Ja mislio da to vishe ne moze za dzabe ??? 😕

Nazad
Vrh Dno