Šta je novo?

outlook problem

milos88nbg

Cenjen
Učlanjen(a)
25.01.2021
Poena
105
Pozdrav,
poceo je da mi se desava jedan problem sa poslovnim mejlom
imao sam podesen rules da svi mejlovi gde sam u to ili cc-u idu u jedan folder i to je sve funkcionisalo kako treba
desava se da mi nestaje memorije na mejlu i da mi prave neku arhivu koja ce automatski raditi i arhivirati mejlove iz prethodne dve godine svaki dan .
nakon toga desava mi se problem da mi se mejlovi dupliraju idu i u folder koji treba i u inbox ili se desi da je samo u inboxu.
desava se i random u toku dana da mejlovi koje sam procitao sami od sebe postanu neprocitani .
jel moze neki savet kako da vratim u normalu.
koristim aplikaciju da napomenem na kompu

da li je poslovni mejl na Microsoft 365? ako jeste, koji je to poslovni paket kad nestaje mesta pošto po korisniku ide 1TB prostora?

koja desktop aplikacija na računaru: Classic ili nova (web verzija koja se predstavlja kao desktop)?

vrlo lako može da bude da rule za Classic ne radi dobro u oblaku (nova desktop aplikacija). onda bi trebalo da izbrišeš staru rule i da na web-u napraviš novu

Poslednja izmena:
Imam isti problem na poslovnom mailu na M365 (100Gb) i zna IT firme da ima taj problem, ali nemam vremena da se bavim time a i nije toliki problem jer se vide u konverzaciji. Treba svako da uradi na novom owa sredjivanje pravila.

3 stvari mi padaju na pamet.
1. System restore na vreme pre nego što je to počelo da se dešava
2. Proveri pravila da li se neko kojim slučajem dupliralo ili modifikovalo
3. Odradi skeniranje sistema da nisi popio neki virus ili malware.
Dodatno: odradi update sistema i office-a ukoliko postoji update.

Nazad
Vrh Dno