Šta je novo?

Outlook problem, ili neznanje?!

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
U pitanju je Outlook a ne Outlook Express.

Sve ljude koje sam dodao u kontakte ne mogu da vidim u address booku! Dakle, svi stoje u folder "Contacts". Kada kliknem na New mail, pa "To:" tamo nemam nikoga! Kako da sredim to, ili da Outlook dodaje kontakte u Address Book ili da gleda kontakte (kad pritisnem na To:, CC: ili BCC🙂 u Contacts folderu

ovo me izludjuje jer uvek moram rucno da kucam mailove, pogotovo kad hocu nekom nesto da forwardujem

Ti lepo otvoriš Outlook, pa pritisneš Ctrl+Shift+B i kad se otvori adress book ideš na Tools i tamo namestiš da ti otvara podrazumevane kontakte. Možeš i da obrišeš one koje ti Win sam generiše pošto u njima nemaš ništa...

PS. Mojne da se zezneš i da slučajno obrišeš postojeće (čitaj: bekap)

PSS. Jel položena infrastruktura?
Pozdrav i cheers

pazi sad ovo! uradio sam to sto si predlozio jos ranije, i reko ajde da bacim screenshotove kako to ne radi. medjutim, kad sam uzeo prvi screen, nije hteo da imporuje u photoshop, kaze nema memorije (free je preko 200mega). Zatim, ugasim i restartujem Outlook, kad krene da se podize jedno 6-7 sekundi, i rad u njemu je kao da mi procesor radi na 200mhz-a a ne 2400...

znaci ono i dalje ne radi, pokusacu da sklonim ceo office pa uradim ponovo instalaciju, sa novim accountom.

reinstall nije pomogao... prosto mi nije jasno kako nemoze da bude jednostavno kao u Outlook Expressu, desnim klikom dodam sender-a u Address book i on je tu za koriscenje. Ovde ga jedva dodam u Contacts pa posle ne znam sta da radim sa njim 🙂

totalno ludilo, ako neko zna u cemu je problem, nek javi

Vidi dal` ti ovo resava
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;319901

Miroslav je napisao(la):
totalno ludilo, ako neko zna u cemu je problem, nek javi

Nema šanse da nisi uspeo sa mojim odgovorom, pošto se to i meni događalo i onako sam sanirao problem. U svakom slučaju ne preostaje ti ništa drugo već da pređeš na Outlook Express...

cheers

uspeo sam sa forom koju je DS9 dao. izgleda da mi je address book koraptovan pa iz nekog razloka nije radilo...

Sad je sve ok, spasli ste me prelaska na OE 🙂

Nazad
Vrh Dno