Šta je novo?

Outlook podesavanje

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Imam gmail nalog. Zelim da kada skinem mail-ove sa servera, poruke iz sent messages (na gmail-u) odu u sent mailbox u Outlook-u. Kako to da podesim?

udjes u settings pa u pop/imap setting i tamo enable-ujes pop ili imap (na slici imas kako izgleda meni kad je enabled) a za smtp (to je za slanje poruka) u outlook namestis parametre kao u 2 screenshotu 🙂

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    46.2 KB · Pregleda: 67
  • untitled2.webp
    untitled2.webp
    3.3 KB · Pregleda: 53
@xphreak
Ako sam dobro skapiro sta hoce covek to nije to. To su klasicna podesavanja za primanje poste.
@einstein
Tako nesto bi meni trebalo ali ne znam da li postoji takva mogucnost.

ovako sta meni treba. Na gmail imas sent messages i recimo neke poruke u njemu. Kada download-ujem poruka u Outlook te poruke odu u inbox a sent mi ostane prazan.

Provalio sam. Odes u Outlook-u na neku poruku koju si ti poslao. kliknes desnim tasterom i izaberes create rule. Prva opcija ti je from "tvoje ime". Chekiras je i dole chekiras move to folder i izaberes sent items

Radi!
To je to 🙂
Bas mi tako nesto treba.

za pristup gmail-u koristite IMAP, IMAP i samo IMAP...sve te gluposti se ne desavaju kada radite sa IMAP pristupom....zaboravite POP.

imatcete 1 na 1 istovetnu strukturu folera u lokalu i na web-u, svi filteri koje ste pravili u web interface-u bice vidljuvi i u mail klijentu, kada sa jednog mesta procitate mail, ta poruka biva oznacena kao procitana u bilo kom klijentu koga koristite sa bilo koje lokacije....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno