Šta je novo?

outlook i mbx extenzija

miros

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
304
:smoke: Zna li neko sta da radim?
Bekapovao sam coveku Outlook Expres ,sacuvao sam mu svu postu,sve kako treba,ali ne lezi vraze :smash: kada sam hteo da mu je vratim posle instaliranja xp-a outlook kaze da nema nista za njega u tom folderu. :smash:
Pogledam tamo tu je sve ali je extenzija mbx. On kaze da nije nista drugo koristio za postu osim outlook-a.Pokusao sam sa svim kombinacijama za uvoz poste ali nista.Ima li neko ideju? :S:

Neko!!

Poslednja izmena:
koja verzija OE ( njegova stara)?

na WinXP-u je IE ( sa OE) ver. 6-neshto, ako je ta stara 5.0 ili manje, imash problem, jer izgleda da ove nove nekako loshe prepoznaju baze iz starih..

ja sam to reshavao snimanjem .eml file-ova i prevlachenjem u novu verziju kad je stand-alone mashina ili slanjem na lokalni mail server u attach-u svih folder-a podeljenih po funkciji ( Inbox, Sent, Trash..) i onda povlachio i kopirao iz attacha u pripadajucce folder-e u novoj verziji

nadji instalaciju stare verzije IE sa OE ( na drugoj mashini, nemoj instalirati na istu) i snimi mail-ove kao .eml, pa probaj

pozdrav

:smoke: Nazalost IE je 6ica ,i to sam pokusao tj.poslao meilom sebi pa prevukao i nista
se nije desilo. I koja je to mbx extenzija? :smash:

Ja sam jednom davno imao problema sa prebacivanjem poste iz starog outlook-a u novi a resio sam ga tako sto sam poruke iz starog outlooka ubacio u netscape pa iz netscape u novi outlook ;)

Vrh Dno