Šta je novo?

Outlook Express u AVP 4.5.0.94

vlapet

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2004
Poena
604
Da li postoji i ako postoji mogucnost kako da enablujem chekiranje dolzeceg maila u Outlook Express-u?

Ne postoji koliko ja znam. Taj dodatak je SAMO ako imas instaliran Outlook iz Offoce paketa. Kako je ne volim Outlook i ne instaliram ga ovaj dodatak mi malo znaci. Nije mnogo ni bitan.

da upravo tako AVPov mail checker radi samo sa Microsoftovim Outlook-om a ne i sa Outlook Express-om :mad:

Kao sto rekoh, ukoliko vam je totalno neophodan Outlook za vas rad onda ovaj dodatak ima smisla. Inace instalacija outlooka samo zbog ovog dodatka AVPa je besmislena

Outlook express i AVP

Da li postoji neka opcija u AVP da mi cekira viruse koje mi dolaze kroz mail i kako se ona aktivira?

Ako je nema onda je ovaj AVP mnogo glup program! :crash:

procitaj drugi post iznad svog ;-(

Poslednja izmena:
to mozes da radis sa nortonom 2004 on ima tu opciju! ali ja ne znam kako vi ljudi drzite te antiviruse.? chemu to?! samo sisa resurse i nista.? lepo ja lichno imam particiju od 8 giga gde mi je win i neki programi koji je klonovan na nekoliko cd-a ako i uleti nesto samo formatiram tu malu particiju i ajmo opet. a svi podaci su na ostalim particijama :) tako rade isqusni :) jedino sta ti treba je do yaya anonimity :) nista vise...udri firewall i gotovo!

I XP Antispy zbog privatnosti i mozda PopUp Cop zbog popupa i ostalih stvari (active x ili nekih drugih samoinstalirajucih programcica.

Nazad
Vrh Dno