Šta je novo?

outlook express i spam?

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Svaki dan mojoj majci na mail stizu neke poruke sa virusima u attachmentu... ona ih uredno samo brise ali posto se ona ne razume bas u komp.... Interesuje me da li postoji neki dodatak za outlook ili jos bolje ako moze u samom outlooku da se namesti da ne prima poruke od sa odredjene adrese tacnije da ih ili brise ili uopste ne prima... Naucila je taj outllok [koliko njoj treba] i sad nije bas lako da joj dajem da uci neki drugi mail client...

Swiper je napisao(la):
Svaki dan mojoj majci na mail stizu neke poruke sa virusima u attachmentu... ona ih uredno samo brise ali posto se ona ne razume bas u komp.... Interesuje me da li postoji neki dodatak za outlook ili jos bolje ako moze u samom outlooku da se namesti da ne prima poruke od sa odredjene adrese tacnije da ih ili brise ili uopste ne prima... Naucila je taj outllok [koliko njoj treba] i sad nije bas lako da joj dajem da uci neki drugi mail client...
Pa imas filtere u OE, pa podesi sta da brise odmah na serveru, jedino sto je problem sto treba vremena da se to sve lepo podesi 🙁

jel mozes malo samo blize da mi objasnis gde su ti filteri ?

Ili instaliraj Outlook, pa pokupi necije opsezne black i white liste i importuj ih...

Nazad
Vrh Dno