Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
zanima me da li je moguce namestiti da store folder bude negde na mrezi. Posto mi na Tools>Option>Maintrance>Store Folder, nedozvoljava da stavim na mrezu nego samo lokalno.
To je jedna od osnovnih razlika izmedju OE-a i Microsofr outlook-a (uz kombinaciju sa exchange-om).....OST fajl, odnosno fajl sa postom koji je na exchange-u i na lokalnom racunaru....
Mislim da sa OE-om to nemoze da se uradi...ako neko misli drugacije, neka me ispravi...
Hteo ja malopre to da predlozim, ali sam prethodno probao kod sebe, posto imam gomilu mapiranih diskova/foldera. I jok... nece. "OK" nije moguce izabrati, dok je za sve ostale foldere moguce.
zanima me kako za uz pomoc exchange primim mail.
Kod caleta u firmi sam namesti SBS 2003, i namestio mail boxove, ali nemogu da primim mail, mogu da posaljem. To mi je cudno zato sto sam na serveru nasao podesavanja za POP3, ali ne i za SMTP. A mailove mogu da saljem, ali ne mogu da ih primim. Lokalno slanje mailova i primanje radi dobro.
Proveri MX rekord kod internet provajdera gde hostujes taj domen (@imefirme.com)....trebaju u MX rekord da stave externtu IP adresu tog tvog servera...