Šta je novo?

Outlook 2003- not responding

fastlane

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2004
Poena
319
Posle sveže instalacije Windowsa i Office-a 2003 dobijam pomenuti problem.
Stara setovanja sam sačuvao u .OPS i posle restoreovao.
Imamo 2 profila;exchange i outlook.Na Exchange-u nema nikakvih problema i sve radi kako treba.Kad pokrenem Outlook profil dešava se neki put da blokira i to uglavnom kad se nalati na poruku sa atačmentom.U profilu imam 5 .pst-a.Jedan je Delivery .pst i nosi oko 110Mb raznih kontakta,adresa,kalendara i taskova.Svi .pst-i su iz starog računara i verzije 97-2002 sa encrypt.compress.
i bez passworda.Neki put se su nedostupne funkcije HELP-about ili Macro-security.Nekako sam uspeo da uđem u disabled items and plugins i re-enablovao VBA plugin.Posle toga sam dobio MACRO -security i sve stavio na LOW,a u Zone settings stavio na Internet i enable ActiveX.Tako sam uspeo da prevaziđem problem.Ali neki put se sve opet vrati U Restricted Zone i sve opet pobrljavi(najverovatnije kad je računar na mreži sa domenom).
Pomenuti .pst je više puta imao viruse koji su uspešno uklanjani.
Koristim AVG 6.0 i WinFax 10.0,pa nisam siguran da li su oni uzrok sra..a,jer se isto dešava i kad ih disable-ujem.
Izvinjavam se ako sam bio ne jasan,ali mi je potrebna pomoć nekog Advanced Usera.

Nazad
Vrh Dno