Šta je novo?

OUTLAST

Igram igru svako vece po 3 minuta i gasim...

Ja sam preko dana igrao i opet mi nije svejedno dok igram :)
Presao sam. Ne da pricam nista :D

Ajd recite ocenu po vasem misljenju... :) dal da je skidam ili ne :) i ako moze link neko id Te igre Amnesia ili kako vec, ali u pp ako nije problem :) Hvala.

Poslaću ti ja Amnesiu na pp, drm free ne treba crack.

Upravo završio i nije loše. Ovde je frka jer vas non-stop na nekim mestima neprijatelj traži i morate da ga izbegavate, za razliku od Amnezije. A, sviđa mi se i kad samo izleti pred vas, pa bežite brzo, a pojma nemate kuda idete i kuda bi trebalo da idete i na kraju se sakrijete u ormarić i mislite da ste bezbedni, kad ono prc. Samo vas izvuče odatle. Kraj me malo razočarao, očekivao sam neki "lepši" kraj. Videćete na šta mislim kad završite, mada ni ovo nije loše, niko nije očekivao. Ocena 85.

Igra je onako. Fali joj gomila stvari po meni.
Doslovno celu igru mozes da prodjes trceci. Kako ne razumem poentu igre gde treba da se cimam 8 sati, a jako me je zanimala prica tako sam je i presao, ako utisas i trcis sve vreme igra prestaje da bude horor u velikoj meri sto meni upravo i odgovara.
Igra je doslovno trajl and eror. Kompletan gejmplej se zasniva na tome da trcis po lavirintu i ako pogresno skrenes stigne te nesto i onda ponovo i ponovo dok ne nadjes pravi put kuda ces da istrcis na keca. Sve u svemu previse jednostavan gejmplej za igru koja niti je laka niti je kratka. Prica sjajna zaista,nisam se pokajao sto sam je presao, ali ne bih je igrao ponovo ni za 1000 godina.

Igra je onako. Fali joj gomila stvari po meni.
Doslovno celu igru mozes da prodjes trceci. Kako ne razumem poentu igre gde treba da se cimam 8 sati, a jako me je zanimala prica tako sam je i presao, ako utisas i trcis sve vreme igra prestaje da bude horor u velikoj meri sto meni upravo i odgovara.
Igra je doslovno trajl and eror. Kompletan gejmplej se zasniva na tome da trcis po lavirintu i ako pogresno skrenes stigne te nesto i onda ponovo i ponovo dok ne nadjes pravi put kuda ces da istrcis na keca. Sve u svemu previse jednostavan gejmplej za igru koja niti je laka niti je kratka. Prica sjajna zaista,nisam se pokajao sto sam je presao, ali ne bih je igrao ponovo ni za 1000 godina.
U cemu se Amnezija razlikuje? Mozda samo sto je neprijatelj smrtonosniji kada te stigne, ali isto bezis bezis bezis, zatvoras vrata iza sebe i ustekas se i cekas da odustane u potrazi. To je maksimum koji moze da se izvuce iz igre u kojoj nemas oruzje, a opet imas i stealth pristup koji moze jako dobro da radi. Da li je strasniji? Jeste, ali mislim da je bezveze izrasovati horor igru. Sta bi bila alternativa? Da te neko vidi i automatski fatality! To bi bilo malo bzvz

Poslednja izmena:
Outlast je po meni jedna od naj igara prosle godine. Skinuo sam Whistleblower, javljam uskoro utiske.

Dobar je i Whistleblower, jednako kao i prvi. Prvi je ostavio jači utisak baš zato što je prvi i sve ti je novo. Ovde ima samo više džamp skerpova, za sad, a i deluje mi kao da je malo teže snaći se brzo i pobeći. Zato uvek odem tamo gde mislim da ne treba da se ide, da vidim ima li nešto da se sakrijem ili neki alternativni put.

...citam na IGN-u glavnu zamerku - suvise je kao original! Pa *** i treba da bude, to je DLC, ne nova igra! Sjajan je DLC, predjen pre 5 min.

U cemu se Amnezija razlikuje? Mozda samo sto je neprijatelj smrtonosniji kada te stigne, ali isto bezis bezis bezis, zatvoras vrata iza sebe i ustekas se i cekas da odustane u potrazi. To je maksimum koji moze da se izvuce iz igre u kojoj nemas oruzje, a opet imas i stealth pristup koji moze jako dobro da radi. Da li je strasniji? Jeste, ali mislim da je bezveze izrasovati horor igru. Sta bi bila alternativa? Da te neko vidi i automatski fatality! To bi bilo malo bzvz

Pa, nisam ja Dev xD
Samo kazem da bih mi se igra vise dopala da nisam stekao utisak da je ceo gameplay tracanje od jednog do drugog bosa. Nisam rekao da je igra losa, samo smatram da joj fali nesto i da joj toga fali dosta, smatram da bi trebala da se ubaci neka hit and run mehanika u nastavke.
Amnezija je potpuno drugi fazon i mislim da nije za poredjenje, Masina za svinje je u mnogo vecoj meri pricanje price nego sto je igra sama po sebi. Mozda mi se Masina za svinje zato i dopala, zato sto to nije igra sa dobrom pricom, to je sjajna prica sa nevidjenim socijalnim komentarom predstavljena u mediju kompjuterske igre.

Poslednja izmena:
Outlast je savršenstvo za nekoga ko voli horore, kao ja. Uvek može bolje. Za početak, da su i igra i DLC duži za 50%. Drugi plejtru za prvu igru mi je bio oko 4,5h.

Prešao i DLC, ukupno za celu igru mi je trebalo 8,5 sati na Steamu, mada sam prvi plejtru igrao skinuvši sa alternativne lokacije, tako da, računajte 10 sati da traje komplet igra. Ovo što traje je savršenstvo ****no, ja oduševljen. Drugi deo je bolestan to the max.

Igram Outlast i vidim da kamera sve beleži, da li na kraju igre ima negde snimak onoga što si snimio ili je to tako?

Vrh Dno