Kobayashi Maru
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 380
Ma idi bre u *urac, us*o sam se živ od ovoga... :hair:
U cemu se Amnezija razlikuje? Mozda samo sto je neprijatelj smrtonosniji kada te stigne, ali isto bezis bezis bezis, zatvoras vrata iza sebe i ustekas se i cekas da odustane u potrazi. To je maksimum koji moze da se izvuce iz igre u kojoj nemas oruzje, a opet imas i stealth pristup koji moze jako dobro da radi. Da li je strasniji? Jeste, ali mislim da je bezveze izrasovati horor igru. Sta bi bila alternativa? Da te neko vidi i automatski fatality! To bi bilo malo bzvzIgra je onako. Fali joj gomila stvari po meni.
Doslovno celu igru mozes da prodjes trceci. Kako ne razumem poentu igre gde treba da se cimam 8 sati, a jako me je zanimala prica tako sam je i presao, ako utisas i trcis sve vreme igra prestaje da bude horor u velikoj meri sto meni upravo i odgovara.
Igra je doslovno trajl and eror. Kompletan gejmplej se zasniva na tome da trcis po lavirintu i ako pogresno skrenes stigne te nesto i onda ponovo i ponovo dok ne nadjes pravi put kuda ces da istrcis na keca. Sve u svemu previse jednostavan gejmplej za igru koja niti je laka niti je kratka. Prica sjajna zaista,nisam se pokajao sto sam je presao, ali ne bih je igrao ponovo ni za 1000 godina.
U cemu se Amnezija razlikuje? Mozda samo sto je neprijatelj smrtonosniji kada te stigne, ali isto bezis bezis bezis, zatvoras vrata iza sebe i ustekas se i cekas da odustane u potrazi. To je maksimum koji moze da se izvuce iz igre u kojoj nemas oruzje, a opet imas i stealth pristup koji moze jako dobro da radi. Da li je strasniji? Jeste, ali mislim da je bezveze izrasovati horor igru. Sta bi bila alternativa? Da te neko vidi i automatski fatality! To bi bilo malo bzvz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari