Šta je novo?

OutCast

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ima li neko ovu staru odlicnu "Powered by Voxel Technology" igru i da li bi bio voljan:

1) da kaze da li moze da se instalira, posto mi se cini da na DX7 (ili 8) nije moglo, tj. prijavljivao bi da nema odgovarajuci DirectX i prekidao instalaciju
2) ako je odgovor 1) potvrdan, da nareze ovu sjajnu avanturu ???

Pozdrav

Ama znam ja sta znaci Voxel...i naravno da to nije skracenica za Vertex + Pixel (=Voxel) nego je igra fenomenalna, a je budala ctp; nisam zavrsio kad je trebalo...

BTW pusti me Aquanoxa :mrgreen:

OptiPlex je napisao(la):
Ama znam ja sta znaci Voxel...i naravno da to nije skracenica za Vertex + Pixel (=Voxel) nego je igra fenomenalna, a je budala ctp; nisam zavrsio kad je trebalo...

BTW pusti me Aquanoxa :mrgreen:

Ma znam bre, liku nego si pazario zver od graficke a juris praistoriske naslove (znam znam da su 10x bolji od ovih sad ali valjda si to odigrao :rolleyes: ).

Aquanox2 nije los. Nisu totalno uprskali kraj :mrgreen:

MAD_MUzzY je napisao(la):
...

Ma znam bre, liku nego si pazario zver od graficke a juris praistoriske naslove (znam znam da su 10x bolji od ovih sad ali valjda si to odigrao :rolleyes: ).

Aquanox2 nije los. Nisu totalno uprskali kraj :mrgreen:

Pa sta cu, kad volim dobre igre :)

Aquanox 2 imam, videcemo kakav je, samo da se na kraju ne pojavi kao u 1. delu ona smorna zver sa sonarom na glavi koji je iznikao ko zna odakle :mrgreen: Kad se setim samo kako je to bilo bezveze ;P i kako sam se osecao kao ***** sto to uopste igram...a pocetak je bio tako obecavajuc

Inace imam ja brdo novih igara na hardu, pa to prvo i predjem :mrgreen: , pa se onda u (meno)pauzi :beat: do izlaska novih naslova bakcem sa starim hitovima...

Mislim da je za outcast postojao patch za installer koji je resavao taj problem detekcije directx-a.

Mislim da bi Outcast trebao mnogo bolje da ide sa ovim zverima od kompova, jer je ceo zasnovan na procesoru... Tako da bi se tek sada video u pravom svetlu...

Ipak je on pravljen za PII 400 i sl. masine....

Igra je fenomenalna, jedino je bedak sto je maksimalna rezolucija 512*384 :( Kad bi ovo moglo da se sredi...pokusavao sam preko *.ini fajlova ali ne vredi...

Voxel bi trebalo da znaci volumetric pixel...

...

Cek zar nije u onom uvodnom meni-u bilo vise opcija za biranje rezolucija zavisno od CPu-a koji imas?

Jeste. I najveca je 512*384 ctp; ,bilo da odaberes najjaci ponudjeni CPU bilo da ides na custom...

E zovi maxu da ishakuje neki dll? :mrgreen:
Nista, ostaje ti samo da stavis 6x AA i da se nadas da ce da radi :mrgreen: ctp;

Pa naravno da nece posto to nije 3d :D

BTW AA 6x je stalno ukljucen :banana:

Naravno da jeste 3D, samo je drugaciji pristup vizuelizaciji, ... bla, bla, bla :mrgreen:

...bla, bla, bla...ali se ne koriste 3d instrukcije nego "kvazi 3d" voxeli...bla, bla, bla tako da FSAA ne pomaze ;)

Nazad
Vrh Dno