Šta je novo?

Otvaranje prvog Internet parka u Srbiji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro zasto onda ne etiketiraju Amere kao lopovsku naciju, jer kada bi u nekom getu u bruklinu postavio ove uredjaje na izvolte ne bi trajali 4 sata, a ne 4 dana.

Ajmo sada da isterujemo kosmicku pravdu. Ovo se desava u nasem dvoristu, ispred naseg nosa nece sigurno niko drugi to da resava ako necemo mi sami.

Pa mozda imaju nekoga ko preterano visi na youtube-u a mozda im je neko poslao adresu a mozda su poceli da precesljavaju youtube u potrazi za amaterskim snimcima kad su videli sta se radi po gradu... meni sve zvuci logicnije od tvoje teorije zavere.

Mnogo se poteze termin "teorija zavere". Sta god fanovi bee92ke nece da cuju odmah sve proglase teorijom zavere.

Ako su toliko objektivni i nepristrasni zasto ih je to vece cuvala citava policijska brigada? Toliko ih nije bilo ispred svih ambasada zajedno... sta je izazvalo toliki revolt naroda, po tebi?

Jel ti kad snimas nesto onda prvo kazes svoje ime i prezime na pocetku snimka? A i taman da je rekao sta bi ti mogao na osnovu toga da saznas?

Kakve veze ima sa temom sta ja radim :trust:, pa nisam ja novinar.

Na bi ja nista saznao, ali bi doticni morao da objasni nekom drugom zasto je snimao to, koliko je novca dobio od b92, sta je i ko je i tako ta neka nezgodna pitanja i kao sto vidish junacina je odlucio da ostane anoniman.

Ja bih ga licno, pitao zasto je bas snimak nazvao "Kosovo za patike".

Poslednja izmena:
Mozda nije osobina svih ali posto se prica ponavlja onda pocinje da izgleda da jeste. I sad nam je kriv B92? :) Zavera...

Eh samo kad bi mogao argumentovano da objasnish kako to nije (kako ti kazesh) "zavera", bez "mozda",
"sta bi bilo" , i "pocinje da izgleda".

A sto su te devojcice sa gomilom drugih ljudi uopste isli i krali iz izloga? Da ih niko nije snimio, zar bi to smanjilo nasu sramotu? Mislis da se ne bi culo za to? Shatro vicemo Kosovo Kosovo a ovamo gledamo da ukebamo svaku sansu da orobimo Pumine prodavnice. Yeah right.

Obican jeftini, medijiski napad na skup odrzan tada.

I izricito sam sebe demantujes u svakom postu.

Bez prazne price molim, ako dematujem samog se podeli zakljucak sa nama.

Revolucija je jedno, tipicno razbojnistvo i kradja licemerno se krijuci ispod plasta visih ciljeva je nesto drugo.

Ceo post pocinje da me podseca na b92 demagogiju, kakvi visi ciljevi kakvi i ostali bakraci, podeli sa nama objasnjenje, nemoj samo mahati praznom pricom.

I bas me zanima sta ce ta ista policija da uradi po ovom i mnogobrojnim buducim pitanjima :)

Aj i ovo pojasni.

Poslednja izmena:
U Nišu su napisali na onom spomeniku (?!?) da oprema nema materijalnu vrednost i da se ne može koristiti van granica parka. Trebalo je da snime i voice poruku koja će se neprestano ponavljati, za slučaj da potencijalni lopov ne zna latinicu.

Pa ne rade to zbog love nego iz principa - da zahebu ostale i kako su oni baye velike :S:

Kakve veze ima sa temom sta ja radim :trust:, pa nisam ja novinar.
Nisam ja nista sugerisao u vezi tvoje profesije vec kazem kad npr. uzmes iz *******cije da snimas nesto mobilnim da li se onda predstavis na pocetku snimka, verovatno ne, sto bi to radio. E pa tako isto ni doticni nije imao zasto da se predstavlja.

Na bi ja nista saznao, ali bi doticni morao da objasni nekom drugom zasto je snimao to, koliko je novca dobio od b92, sta je i ko je i tako ta neka nezgodna pitanja i kao sto vidish junacina je odlucio da ostane anoniman.
Jel tebi zao sto je to snimljeno ili sto su ljudi krali??? Govoris kao da je greska bila u tome sto je to neko snimio.

Nisam ja nista sugerisao u vezi tvoje profesije vec kazem kad npr. uzmes iz *******cije da snimas nesto mobilnim da li se onda predstavis na pocetku snimka, verovatno ne, sto bi to radio. E pa tako isto ni doticni nije imao zasto da se predstavlja.

Da se ne ponavljam vise, moje mishljenje je da je snimak snimljen planirano sa namerom, a ne slucajno.

Samo ime snimka je bilo stetno tada po srpsku stvar, i prenaduvavalo je znacaj citave stvari. Zasto nije nazvan "kradja patika"? i Zasto je emitavan odmah u udarnom terminu? Svako sa dve sive celije zna odgovor na ovo pitanje...

Jel tebi zao sto je to snimljeno ili sto su ljudi krali??? Govoris kao da je greska bila u tome sto je to neko snimio.

Ni jedno ni drugo, nego sto je znacaj prenaduvan abnormalno da bi se imala neka vest kojom bi ponistio znacaj skupa koji se odigrao u isto vreme.

Svako dobro svima, pozdrav , mrzi me vise da kucam.

Eh samo kad bi mogao argumentovano da objasnish kako to nije (kako ti kazesh) "zavera", bez "mozda",
"sta bi bilo" , i "pocinje da izgleda".

Posto ti to kontas kao namernu zaveru B92 onda zaista mogu da zakljucim da si jako slep ispred ociju :) i svaka dalja argumentacija sa moje strane je izlisna jer ljudi sa takvim stavom kao sto je tvoj uvek nadju jos 100 glupih razloga da prikazu nesto kao "zavera protiv naroda" i "jeftini medijski napad na pobesnelu rulju koja nije dosla na skup zbog Kosova nego je sisla sa ko zna kog brda i krenula da razbija redom po gradu jer ih tate i mame ne vide a na kraju ce i oni to da plate iz svog dzepa iako to, ocito, nisu svesni".

Najvaznije je da je uvek neko drugi kriv :) a kada se pokaze prava istina onda je to, ****ga, zavera.
Mogu da se kladim da bi ti rekao potpuno isto da su i ove likove koji su polomili i odneli Telenorovu opremu snimili telefonom i okacili na YouTube a onda B92 objavio :)

Za cinjenice i ostala objasnjenja, slobodno pogledaj onaj YouTube video, valjda ces ukapirati jednog dana o cemu ja to pricam.

Posto ti to kontas kao namernu zaveru B92 onda zaista mogu da zakljucim da si jako slep ispred ociju :) i svaka dalja argumentacija sa moje strane je izlisna jer ljudi sa takvim stavom kao sto je tvoj uvek nadju jos 100 glupih razloga da prikazu nesto kao "zavera protiv naroda" i "jeftini medijski napad na pobesnelu rulju koja nije dosla na skup zbog Kosova nego je sisla sa ko zna kog brda i krenula da razbija redom po gradu jer ih tate i mame ne vide a na kraju ce i oni to da plate iz svog dzepa iako to, ocito, nisu svesni".

Najvaznije je da je uvek neko drugi kriv :) a kada se pokaze prava istina onda je to, ****ga, zavera.
Mogu da se kladim da bi ti rekao potpuno isto da su i ove likove koji su polomili i odneli Telenorovu opremu snimili telefonom i okacili na YouTube a onda B92 objavio :)

Za cinjenice i ostala objasnjenja, slobodno pogledaj onaj YouTube video, valjda ces ukapirati jednog dana o cemu ja to pricam.

Ma sta naprica :trust:

Pa ti nisi izneo ni jedan jedini argiment, tako ne mozesh reci "svaka dalja argumentacija", jer je nije ni bilo.

jeftini medijski napad na pobesnelu rulju koja nije dosla na skup zbog Kosova nego je sisla sa ko zna kog brda i krenula da razbija redom po gradu jer ih tate i mame ne vide a na kraju ce i oni to da plate iz svog dzepa iako to, ocito, nisu svesni

Na ovo nemam komentar, toliko mrznje u jednoj recenici... cccc

Dok se 100 ljudi potuklo sa policijom drugih 500.000 se mirno setalo kroz grad slusalo moleban i palilo svece u parku, ali toga nema u vestima b92.

"Kad se pokaze prava istina" - reci su tu ali znacenja nema, demagogija.

Aj mi objasni koje to "cinjenice i ostala objasnjenja" cu naci tamo koje vec nisam video na samom dogadjaju :S:

Jel bi to trebalo jednog dana da shvatim da je tvoj moralni sud bio na mestu :d.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno