Šta je novo?

Otvaranje i zatvaranje prodavnica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

HAD~

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2011
Poena
245
Ovih dana sam video da je win win zatvoren. Pojam za tehničke uređaje, a odjednom ih nema. Kako to?
Prvo je bio emmi, kao online radnja. Onda su otvorili i maloprodaju, imali vrhunsku snabdevenost. I odjednom ih nema više. Zatvoreni za čas. Sve radnje prelaze u win win. Sad win win posle ko zna koliko godina odjednom ne postoji. Nemoguće da nemaju promet.
Tehnomedia raste neverovatnom brzinom.
Da li neko ima objašnjenje za ta dešavanja. Nema šanse da nemaju prometa... Uostalom, radnje i radnici su isti, samo više nije win win nego tehnomania... Ili je to sve isti čovek samo ne zna gde udara...

Ovih dana sam video da je win win zatvoren. Pojam za tehničke uređaje, a odjednom ih nema. Kako to?
Prvo je bio emmi, kao online radnja. Onda su otvorili i maloprodaju, imali vrhunsku snabdevenost. I odjednom ih nema više. Zatvoreni za čas. Sve radnje prelaze u win win. Sad win win posle ko zna koliko godina odjednom ne postoji. Nemoguće da nemaju promet.
Tehnomedia raste neverovatnom brzinom.
Da li neko ima objašnjenje za ta dešavanja. Nema šanse da nemaju prometa... Uostalom, radnje i radnici su isti, samo više nije win win nego tehnomania... Ili je to sve isti čovek samo ne zna gde udara...
Niti je WinWin ikada bio "pojam" za tehničke uređaje, niti je ovo neočekivano.
Vlasnik WinWin i Emmi radnji je Tehnomanija, a vlasnik Tehnomanije je Roaming Group, a vlasnik Roaminga je Nenad Kovač, AKA Neša Roming, čovek koji pliva u poslovno-političkim vodama od početka dvehiljaditih, pa sve do danas...uspešno.
I veruj mi, dobro zna gde udara....;)

A koje je objašnjenje za ovakvo zatvaranje dosta popularnih radnji. Win win je bio u vrhu, ne znam da li ima neka osoba da ne zna za win win. I onda odjednom gašenje... Emmi isto.
A to sto dobro posluje sigurno je neka muljaža, čim je 12 firmi otvorio jednu iza druge

Vidi, pojam “popularan” u Srbiji skoro nikad nije povezan sa pojmom “dobra usluga”.
Narod je nepismen, bez dovoljno informacija i guta ono što mu se servira, plus, pomenute maloprodaje su otvarane u svakom selu, pa su mnogi imali samo to i da vide.
WinWin i Emmi u poslednjih godinu, dve, nikako nisu bili dobra opcija za kupovinu bilo čega, pogotovo “kvarljive” robe, a to su mnogi shvatili kada su morali da nose uređaj i da ga reklamiraju.
Ovo pretakanje neće doneti ništa, s obzirom da je vlasnik isti, pa se i manir neće promeniti.
Moj savet: Što dalje od Tehnomanije, ako ne želiš da se preganjaš sa bitangama.

Bilo kako bilo, jedno vreme su na vrhu bili gigatron i win win. Tehnomedia se u poslednje vreme malo više probila. Ovo ostalo su sve neke manje radnje.
Sad sem njih jedino ima gigatron i tehnomedia. Ako nisam zaboravio neku...

Ima još dobrih prodavnica, Baito, Atom, Monitor za PC delove,trebalo bi njih više patronizovati, daleko su bliži individualnom kupcu, lakše se stiže do vlasnika nego do nekoga ko može da reši problem nego one bezlične korporacije.

Atom i baito imaju po desetak zaposlenih, a gigatron skoro 1000. Tehnimedia 500, tehnomanija preko 1700... Ipak se iz toga jasno vidi gde je ko. Takođe i izbor je dosta veći kod ovih velikih. Samo mi nije jasno kako propadnu kad bukvalno nemaju konkurenciju. A i od svih navedenih najgore bar po statistici posluje tehnomanija koja ima najviše radnika... Ali ima tu i neprijavljenog obrta koji je kod njih možda i najveći

Samo mi nije jasno kako propadnu kad bukvalno nemaju konkurenciju.
WinWin i Emmi nisu propali samo su uradili rebranding kao npr. FB u Meta. Logicno je da veci lanci imaju bolje cene ka kupcima ali pitanje da li imaju bolji kvalitetniji odnos prema kupcu kada dodje do problema sa robom koju prodaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno