Imam 4200+(2.2Ghz) x2 i "otrov u malom" .Ljudi jel kontate da mu skracujem radni vek sto sam mu digo frekvenciju za 10% tj. sada radi na 2.42 Ghz - 220 FSB - znaci samo to nista memorija,naponi itd.? Inace to sam uradio samo zbog HDTV-a tj. h264 rip-a jer mi je na defaultu seckao malo a sada ne - poslusao sam AMD-a i njihov predlog da ako gledate HDTV (h264) rip da bi procesor trebao da bude 2.4 Ghz ili jaci.
Imam 4200+(2.2Ghz) x2 i "otrov u malom" .Ljudi jel kontate da mu skracujem radni vek sto sam mu digo frekvenciju za 10% tj. sada radi na 2.42 Ghz - 220 FSB - znaci samo to nista memorija,naponi itd.? Inace to sam uradio samo zbog HDTV-a tj. h264 rip-a jer mi je na defaultu seckao malo a sada ne - poslusao sam AMD-a i njihov predlog da ako gledate HDTV (h264) rip da bi procesor trebao da bude 2.4 Ghz ili jaci.
CoreAVC i HDTV pump - svi kazu da rade najjace,zauzece procesora zavisi od programa do programa uglavnom svi programi koriste samo jedno jezgro - a ako slucajno imas neki predlog javi mi da isprobam...To 2.4GHz se odnosi na single core procesore. Bilo koji x2 procesor, pa i najslabiji je više nego dovoljan za x264 ripove. Nešto drugo nisi dobro podesio. Koji directshow filter koristiš za x264 i kako se kreće zauzeće procesora (oba jezgra)?
Vidi kabel dali je dobar, meni kabel koji je došao sa pločom nije valjao, stavio sam drugi kabel i sve radi kako treba.
Kupio sam pre neki dan ovu plocu, ta690g, amd x2 4000+ i 1gb PQI ram 800mhz. ....
.... jel ima neko ovu kombinaciju maticne , PATA HD i DVD, jel mogao ovo da podesim ili je meni neispravna maticna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari