Sos
Ljudi, imam jedan mali problemčić sa pločom. kupio sam pre jedno nedelju dana ovaj Biostar, Brisbane 3600+, 1Gb Apacer@800(nisam trenutno imao love za nešto bolje), i pokušao sam da se malo zanimam sa OC. Tu sad nastaju problemi. Šta god da uradim FSB preko 240 rezultuje nestabilnim sistemom, koji se zakucava i resetuje, pa čak i na 240 ne radi kako treba, a sve preko 250 odbija da digne sistem..Probao sam i da smanjim memoriju, da menjam HT, i sve živo, ali jednostavno ništa ne daje rezultate. Ova konfiguracija radi na Chieftec 300W napajanju, te sam probao sa nekim jačim, ali nikako da se desi nešto drastičnije. Čak i ugrađeni automatski overklok modovi ne rade kako treba....V6 potera HT na 1200, ali se posle određenog vremena restartuje. Jedino kada mi je radio "stabilno" je kada sam poterao FSB na 240, a oborio HT i memoriju koja je onda radila efektivno na 400 i nešto, što jednostavno nema smisla.
E, sad, BIOS nisam updateovao, već stoji onaj sa kojim sam dobio, još sa tim nisam probao, sve ostalo jesam....:wall: