Šta je novo?

Otpakivanje part fajla :(

ledio

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2007
Poena
319
Pozz drugari,molio bih ako moze neko da mi pomogne oko sledeceg problema.Crkao mi je hard i ostao sam bez fotki od zadnjih 10 godina!Hard sam slao na zilion mesta i nema nista od povratka podataka.Mislio sam ja na vreme na takve stvari ali...Imam na par clouda zipovane sve slike kao bekap i skinuo sam arhivu ali nema slike.zip fajla nigde.Ocigledno njega nisam uploadovao.Znaci imam slike.z01 pa sve do zadnjeg slike.z89 ali slike.zip nemam i ne mogu da odpakujem arhivu.Da li postiji nacin da to nekako odpakujem i izvucem makar deo fotki?

Pokušaj da ih spojiš u jedan veliki file i dodaj mu ekstenziju .zip

Ekstrakuj sa .01 fajla, ako su svi delovi tu, trebao bi da ih lepo sve raspakuje

Nema prvog fajla slike.zip,pokusacu sad ovo sto yooyo predlaze pa javim rez

Ne moze,jednostavno i winzip i 7zip mi prijavljuju da slike.z01 nije arhiva

Ako ne uspe yooyo-ov predlog onda pokusaj da prevaris aplikaciju na sledeci nacin. Posto je prvi fajl onaj koji nosi podatak o broju partova u celoj arhivi a zadnji fajl je onaj koji nosi oznaku da je zadnji mozda ce biti dovoljno da sve te part fajlove plus jos jedan (bilo kakav, on je tu samo privremeno) istih dimenzija kao sto je .z01 ponovo komprimujes u .zip vodeci racuna da kompresija bude takva da na kraju dobijes isto 90 delova ...kad to zavrsis, samo prvi fajl koji ima ekstenziju .zip pridruzis ostalim fajlovima koje si uspeo da skines sa clouda i probas raspakivanje. Po logici bi trebalo da dobijes info o korumpiranoj arhivi ali da ona bude raspakovana umanjena za fajlove iz prvog parta i jednog fajla iz parta 2.

EDIT: i jos jeena ideja ako nista od ovoga ne upali - svakom partu menjas ekstenziju u .zip i povadis sto se da povaditi ali ocekujes gubitak od oko 180 slika na kraju.

Poslednja izmena:
Probaj sa total commanderom da otvoris svaki deo posebno, kao folder. Ili mozda 7zip

pronasao sam neki program remo repair zip,sa njime uspevam da spasem ponesto,TC isto ko i ostali kaze da nije arhiva

Nazad
Vrh Dno