Pa ne moze, nema dovoljno postova :smoke:
Bas to. Daj neki link onda za oglase, zvao sam sve ljude iz halo oglasa i niko ne kupuje to. Nije mi nesto hitno ali mi zao da bacam
.
Pa ne moze, nema dovoljno postova :smoke:
Da ali koliko ima clanova foruma koji ponavljaju jedno isto u krug i spamuju da bi nabacili tih famoznih 100 poruka. Nisam citao njegove poruke ali sam 99% siguran da imaju smisla. Kada je uveden ovaj sistem poenta je bila da se forum ne pretvori u p.berzu i da se uklone preprodavci koji su zatrpavali male oglase i registrovali se na forum samo zbog oglasa. Ocigledno je da covek nije sa tom namerom na forumu i da prodaje nesto svoje.
total off sry
A zasto to pitas mene?off
Zasto covek koji je clan foruma 5 godina nema pravo na oglas? Ocigledno je da se ne radi o preprodavcu.:trust:
A zasto to pitas mene?
Takva su pravila, ***... mora da ima 100 postova (100 iole *smislenih* postova), da bude relativno aktivan...
Moje misljenje po ovom pitanju se u globalu ne razlikuje od tvog, ali who am I to judge...
Jeste Care, pitao sam pogresnu osobu. Nisam ni mislio da tebi uputim ovo pitanje nego sam se nadovezao za tvoju recenicu u nadi da ce neko od modova mozda odgovoriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari