Šta je novo?

Otkup

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

UrosB

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2003
Poena
620
Zanima me da li neka firma ili pojedinac u BG-u radi otkup komponenti a da hoce da kupi kuciste, cd-rw i dvd-rw.

Pa stavi u male oglase pa ce ti se vec javiti neko, svaka roba ima svog kupca.

Pa ne moze, nema dovoljno postova :smoke:

Pa ima jos malih oglasa osim na Benchu :)

Jer nije pisao dovoljno, ergo nije dovoljno aktivan, daklem ne doprinosi forumu, pa što bi onda forum pomogao njemu? --- ne znam ja :) , samo kontam da je tako neka logika... možda i nema uvek smisla, ali je poenta da se kod uspostavljanja pravila negde mora povući crta... :wave:

Da ali koliko ima clanova foruma koji ponavljaju jedno isto u krug i spamuju da bi nabacili tih famoznih 100 poruka. Nisam citao njegove poruke ali sam 99% siguran da imaju smisla. Kada je uveden ovaj sistem poenta je bila da se forum ne pretvori u p.berzu i da se uklone preprodavci koji su zatrpavali male oglase i registrovali se na forum samo zbog oglasa. Ocigledno je da covek nije sa tom namerom na forumu i da prodaje nesto svoje.
total off sry

Da ali koliko ima clanova foruma koji ponavljaju jedno isto u krug i spamuju da bi nabacili tih famoznih 100 poruka. Nisam citao njegove poruke ali sam 99% siguran da imaju smisla. Kada je uveden ovaj sistem poenta je bila da se forum ne pretvori u p.berzu i da se uklone preprodavci koji su zatrpavali male oglase i registrovali se na forum samo zbog oglasa. Ocigledno je da covek nije sa tom namerom na forumu i da prodaje nesto svoje.
total off sry

Za ovo kratko vreme od kada sam ja ovde ovo pitanje je nekoliko puta pokretano i objasnjenje je uvek bilo isto ali pitanje se opet i opet pokrece, totalno besmisleno. Takva su pravila i nece se menjati, kome ne odgovaraju ne mora da ucestvuje i to je to, uvek se na tome zavrsi i koja onda poenta stalno ponavljati isto pitanje i dobijati isti odgovor ...

off

Zasto covek koji je clan foruma 5 godina nema pravo na oglas? Ocigledno je da se ne radi o preprodavcu.:trust:
A zasto to pitas mene? :)

Takva su pravila, ***... mora da ima 100 postova (100 iole *smislenih* postova), da bude relativno aktivan...
Moje misljenje po ovom pitanju se u globalu ne razlikuje od tvog, ali who am I to judge...

A zasto to pitas mene? :)

Takva su pravila, ***... mora da ima 100 postova (100 iole *smislenih* postova), da bude relativno aktivan...
Moje misljenje po ovom pitanju se u globalu ne razlikuje od tvog, ali who am I to judge...

Jeste Care, pitao sam pogresnu osobu. Nisam ni mislio da tebi uputim ovo pitanje nego sam se nadovezao za tvoju recenicu u nadi da ce neko od modova mozda odgovoriti.

Jeste Care, pitao sam pogresnu osobu. Nisam ni mislio da tebi uputim ovo pitanje nego sam se nadovezao za tvoju recenicu u nadi da ce neko od modova mozda odgovoriti.
;)

P.S. A modova nema... :)

Tu je uvek poneki mod, cisto da zakljuca temu :p

Locked

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno