Šta je novo?

Otkucaj srca na SE

frrka

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
595
Da li neko zna kako, gde, kada :D da nabavim program ili sta je vec za SE.
To sam video kod jednog ortaka ima fora da kada drzis fon u ruci imas osecaj kao da ti kuca srce, da li zna neko kako se taj program ili sta li vec zove

Imam ja to kao helikopter a imam i ovaj drugi.

Evo ti oba.

Prilozi

• imy.rar
    447 bajta · Pregleda: 138
Hm, i ja gledam.... prso ftp. Nadam se da ce biti funkcionalan u najskorije vreme, jer tako punim jedan X660 :)

www.google.com/wml pa ukucas heartbeat.imy download i dobices linkove ka tome sto ti treba

Heartbeat sam skinuo ali ovaj heli.imy nema sanse da pronadjem.No dobro sacekacu da dr.Tiristor osposobi svoj link.Ne zurim nigde :)

Ne znam sta se desva sa ftp-om, ali to nije ni bitno, probaj da kucas helikopter ili sl.

okacicu ga je na wap.srb.co.yu i to i jos nekih imy zezancija...
javljam kad okacim..

samo sony ericsson prikazuje efekte kao sto je otkucaj srca... neki drugi pustaju ali se cuje pistanje, melodija, itd...
uglavnom, to sto je covek trazio, efekti, to ima samo SE

voodoons je napisao(la):
samo sony ericsson prikazuje efekte kao sto je otkucaj srca... neki drugi pustaju ali se cuje pistanje, melodija, itd...
uglavnom, to sto je covek trazio, efekti, to ima samo SE

interesantno, helihopter mi je juce radio i namestio sam ga kao zvono (k700i) a danas nece, a otkucaji srca nece, takodje sam nasao na nekom od sajtova koji su pomenuti ovde jos nekoliko fajlova sa .imy, ali ni jedan nece da proradi. Treba li u nekom posebnom folderu da se ubace fajlovi ?

Meni sa sajta sve normalno radi.ne znam sta moze biti problem.Koliko znam nema nikakve veze u kom su folderu

verovatno ti je softver telefona malo zaglupio..
probaj stari narodni lek. izvadis bateriju na 5 minuta pa je vrati i proveri ponovo..
na k700i mora da sljaka.
na k300 sam primetio da neke nece da rade, npr.heartbeat kod drugara ne radi, tj.nema vibracije.... helikopter radi....

srce je moglo lepo raditi samo na t seriji!ja sam imao t310 i na njemu je bilo neprevazidjeno!a na t610 je malo zujalo...sve je imalo veze sa vibracionim modulom

Srce je dobro radilo na t68,bili su jaci otkucaji ali radi i na z1010 i s700,malo slabije "kuca" ali sam dobro istripovao par drugova :D
Kod helija mi se pali i gasi osvetljenje ekrana i ako ga prekinem u momentu kad je ugaseno,ostaje ugaseno sta god drugo radio sa mobom,pozivao brojeve,pisao poruke pa u tom slucaju moram ponovo pustit heli i ugasit ga u momentu kad je upaljeno svijetlo,nije problem ali jednom pijan nisam mogao iz 10 puta da pogodim,poludio sam

voodoons je napisao(la):
verovatno ti je softver telefona malo zaglupio..
probaj stari narodni lek. izvadis bateriju na 5 minuta pa je vrati i proveri ponovo..
na k700i mora da sljaka.....

upravo tako izvadis-stavis i gotovo!!!
tako je i proradilo, mada nece sve melodije sa .imy ext. da rade, nasao sam gomilu na nekom od sajtova cije sam linkove ovde pokupio, otprilike pola radi i ima neki efekat sa vibracijom, a sto rece nikola i mene je svetlo iznenadlilo kada sam primetio d nece da se upali, pomislih svasta, cak i na najgore :bottle: .

Nazad
Vrh Dno