Šta je novo?

Otkriven međuzvezdani tunel usred Solarnog sistema

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Meduzvezdani-tunel.webp

Otkriven međuzvezdani tunel usred Solarnog sistema​

Kosmički tunel povezuje Solarni sistem sa udaljenim sazvežđima

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-tehnologija/otkriven-meduzvezdani-tunel-usred-solarnog-sistema/

Elone, ideeeemooo!

Зечетина, ту, пред вама !

Nadam se da je tunel slican kao.onaj iz romana.Kapija, gde su Hiciji?Gde?!

Mogu u 20 marke da se kladim da će prvih mesec dana prolazak da bude besplatan, da navuku narod, pa će posle da cepnu cenu ko ležaljke na Adi. Nadam se da će uz tag da bude standardnih 6% popusta.

A je l će da bude besplatno za nas što putujemo svakog dana? Ili mora da plaćamo kao Sozinu svaki put kad se ide Sutomore - Podgorica?

Besplatno, ko javni prevoz u BGu.

Trece oko coravo.

Mislim da je Benchmark zasluzio da nam Uriel, obucen u Milan Tarot fazonu i u nekom podcast maniru jednom mesecno procita i sa gostima prodiskutuje ove odlicne vesti koje nam Bench plasira.
Kale svemirski dzedaj kao prvi gost podcasta...

Samo da i ovde ne ukinu lajkove... :)
Jos kada pocnemo da trolamo sa linkovima serija i filmova na srpskom prevodu, uh...

Poslednja izmena:
+1

Ja kad sam tu radio nije bilo ovakvih senzacionalnih vesti i naslova, ali dobro, davno to beše, možda su sad to neka nova vremena, neka nova publika koja vapi za ovakvim tipom vesti, ko će ga znati. Mada, možda se stvarno ispostavi da je ovo otkriće zapravo neki borg transwarp conduit koji vodi u delta kvadrant. Svemir je pun iznenađenja :)

Meni iskreno deluje kao da je Bench prodat Blicu ili tako nesto. Sve je pocelo temama o beloj tehnici ne recite da vas nismo upozoravali...

Kad Atlas i Tesla ubace ovu destinaciju u ugovor, možemo da razgovaramo.

Nikad se ne zna kako ce neko da prihvati salu, this place is special.

+1

Ja kad sam tu radio nije bilo ovakvih senzacionalnih vesti i naslova, ali dobro, davno to beše, možda su sad to neka nova vremena, neka nova publika koja vapi za ovakvim tipom vesti, ko će ga znati. Mada, možda se stvarno ispostavi da je ovo otkriće zapravo neki borg transwarp conduit koji vodi u delta kvadrant. Svemir je pun iznenađenja :)
Nije nama do vesti, nama je do komentara 😎

Nista podrum i radijator?

Nazad
Vrh Dno