Šta je novo?

Otkljucavanje

nemanja_scg

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2006
Poena
319
Posto mnogi ljudi kazu da je ATI Radeon 9200SE najgora karta, ciitao sam da ta karta moze lako da se otkljuca i samim tim postane bolja karta. ja se ne razumem u Graficke karte, pa bih zamolio nekoga da mi objasni kako se otkljucava ta karta .
tnx

Ta kartica ne moze da se otkljuca.

Ne moze da se otkljuca,njen najveci problem je 64bit-na magistrala,a to je nepromenljivo,tako da nema vajde.

a jel moze makar se klokuje ? kako se klokuje? jel bash toliko losha ?

Kartica je dobra za office primenu, filmove i starije igrice kao Q3, CS, diabolo2, Warcraft3, ali za COD2, Doom3 ili FEAR nema da moze.
Sporija je od fx5200 64bit 64MB.

Ipak je FX5200 64bit sporiji od 9200SE provereno i to od 20-30% bar u doom-u 3

Mozes da je klokujes,samo od toga ce biti vajde kao da kao da stavis krila na Yuga - jednostavno nece poleteti 😛

Zavisi koja moja prosla power color je isla 300gpu mem 230x2 a dok asus tesko izvlaci za mem 200x2 a memorija dosta znaci.

Neki ljudi su jednostavno glupi(ja),sta cu nikad nisam bio na ATi-ju pa zaboravio 😛

@nemanja_scg
A ko ti je uopste rekao da ta karta moze da se otkljuca ???

?

sasamil je napisao(la):
Ipak je FX5200 64bit sporiji od 9200SE provereno i to od 20-30% bar u doom-u 3

Ko jos igra Doom3 na FX5200 i ATI9200SE :S: :zgran: :bottle:

Koji bre 9200

Može da se otkljča, ali kasica prasica :d =>
kupi_ljudsku_grafičku.exe
6600Gt minimum
or nema igranja
or udri po Amiga emulatoru, tu ti je dovoljan Ati 9200 Shit Edtion.
then bolje igrice sa Amige koje rade super else savremene igre koje se vuku u 5 FPS na 9200 SE u 512x384 u 16 bit or nerade generalno!! :crash: :crash: :crash:

Poslednja izmena:
@R_U_S Sta kod nje ima da se otkljuca?

zavusi, mozda neko ima kasicu na kljuc?

meni se bas svidjalo kad je onaj entuzijasta hteo da otkljuca 9600xt, da mi modovi nisu ubili poruku, kontam da bih ga i ubedio da zalemi 2 komada, pa da nam javi rezultat |>>

salu na stranu, 9200se varijanti nema pomoci, jer prosto fali pola kartice (pogledas npr neki 9000pro, pa vidis sta ti nedostaje |))

Mozda se misli na otkljucavanje kutije u kojoj se nalazi 9200 shit edition 🙂

Nazad
Vrh Dno